Recensies

Recensies2019-01-22T11:09:31+00:00

Hieronder met dank een verzameling van mooie reacties van onze klanten . . . .

Leuke recencie achterlaten? Dat kan – Klik hier

206 Comments

 1. Avatar
  Ed April 15, 2020 at 11:54 am - Reply

  Zoals eerder aangegeven een vervolg van mijn eerste review. Gisteren, volgens afspraak, mijn K1200 GT gebracht om het onderhoud en de reparaties te laten uitvoeren. Net een paar dagen ervoor was mijn linkerrichting aanwijzer uitgevallen. Dit nog even meegegeven aan de heren. Er stond een leenmotor klaar zodat ik weer naar huis kon. Aan het einde van de middag werd ik gebeld met de mededeling dat de motor klaar was en kon worden opgehaald. Vanmorgen vroeg met de leenmotor terug gereden en bij aankomst stond mijn fiets al buiten geparkeerd. Aan mij werd verteld wat er precies aan de motor was gedaan. Ook dat er een kleine reparatie was verricht als service. Ook de schakelaar van de richtingaanwijzer was vervangen. Al met al waren de reparaties en is het onderhoud precies volgens afspraak uitgevoerd. Geen verrassingen, m.u.v. de kleine reparatie, achteraf. Top geregeld dus. Op mijn eigen motor terug gereden. Even wat kalm aan vanwege nieuwe band. Motor stuurt weer als een scheermes. Ik heb voor het onderhoud van mijn motor mijn motorzaak gevonden. De heren voeren de werkzaamheden uit als besproken (en een beetje meer als service) . Een no nonsensbedrijf waar ik zeker ga terugkomen en die ik kan aanbevelen aan de BMW-rijders.

 2. Avatar
  René April 10, 2020 at 1:37 pm - Reply

  100000 km, vandaag grote beurt, nieuwe voorband, wat rijdt dat lekker. Toen ik wegging zei Rick dat ook de oranje lampjes waren vervangen. Wat een verschil! De verkleuring zie je niet komen in de jaren, gelukkig bij MSA wel.
  Zwierend over de dijk dacht ik aan een passende spreuk: BMW rijders, denk over goed onderhoud niet te lang na, ga naar de vakmensen van MSA!!

 3. Avatar
  Ed April 5, 2020 at 8:38 am - Reply

  Ik ben kort geleden eigenaar geworden van een BMW K1200 GT. Om reden dat er geen onderhoudshistorie bekend was heb ik voor raad aangeklopt bij MSA. Gisteren even bij hen langs gegaan. Wat een fijne mensen. Ze nemen de tijd horen je aan en na een controle aan de fiets werd ik uitstekend voorgelicht over evt. reparaties / vernieuwingen en kosten hiervan. Daar kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen. Het gaf mij een zeer vertrouwd gevoel met als gevolg direct een afspraak om over twee weken het onderhoud uit te voeren. Ik ben nu al erg enthousiast en kan niet wachten op het resultaat. Dit zal ik in een volgende revieuw delen.

 4. Avatar
  Vinz February 1, 2020 at 6:46 pm - Reply

  Vandaag mijn brommer weer opgehaald in Ede. Vorige week pech langs de snelweg bij Arnhem. Oorzaak bleek de ”hallgever” …….. Was even hachelijk op de drukke A12 maar allemaal goed afgelopen. Rick en Niels hebben een en ander in recordtempo weer in orde gemaakt en ik heb ze gevraagd meteen maar een grote beurt er tegenaan te gooien ! Mijn R1200CL loopt weer als een zonnetje , schakelt als een scheermes en klinkt als een B-52 bommenwerper.
  De heren hebben hun flesje whisky ( Famous Grouse deze keer …. ) weer helemaal dubbeldik verdiend !!! Hartelijke groeten uit Soest , Vinz

 5. Avatar
  Janhans Berg November 13, 2019 at 7:53 am - Reply

  Beetje laat geschreven. Maar omdat ik iedere dag weer geniet van m’n vlekkeloos rijdende 850RT, moet ik MSA toch eens bedanken voor de uitstekende
  onderhoudsbeurten die zij verzorgen. Wat een aandacht en zorgvuldigheid! Ook zo geweldig dat ik een K100 van MSA kon gebruiken. Toen ik ‘s middags terugkwam
  om de motor op te halen, moest ik een paar keer goed kijken tussen de motoren die buiten stonden. Mijn vanochtend nog stoffige RT stond nu te stralen in
  het zonnetje…onherkenbaar! Niels en Rick, geweldig bedankt weer!

 6. Avatar
  Ronald November 2, 2019 at 9:50 am - Reply

  Ik ben vorige maand bij MSA geweest om de kunststof remleidingen te vervangen voor stale remleidingen en een voorvork kering te laten vervangen van mijn R1150RT

  Als service hebben ze de navigatie aangesloten zodat deze uitgaat als de motor van contact wordt gehaald. Ook een cylinderslot aangepast zodat ik met een sleutel alle koffers kan bedienen. Alleen de materiaalkosten werden als extra berekend.

  Ik heb de motor eind augustus gekocht en omdat ik MSA op het BMWRT forum regelmatig tegenkwam heb ik hen toen telefonisch om advies en prijsopgave (lekker voorvork kering) gevraagd. Ze waren toen al zeer klantvriendelijk en namen de moeite mijn vragen te beantwoorden. En de prijsopgave klopte ook gewoon. Geen verrassingen achteraf.

  Je merkt dat ze hun werk met passie en veel kennis uitvoeren. Een plezier om de motor daar voor onderhoud te brengen. Al was het alleen maar vanwege het leuke ritje van Apeldoorn naar Ede en niet te vergeten de redelijke prijs.

  Tot de volgende keer voor het jaarlijks onderhoud

 7. Avatar
  Robert Leenders August 31, 2019 at 12:55 pm - Reply

  Mijn R1200R voor een “0” beurt gebracht bij MSA. Gekocht een jaar geleden maar toch even de specialist naar laten kijken. Dat kun je wel zeggen van MSA. Geeft toch een lekker gevoel als de motor door Rick nagekeken is en hij zegt dat alles oké is. Alles weer lekker afgesteld en nagekeken. Dank voor de service en tot de volgende keer!

  Met vriendelijke groet
  Robert Leenders

 8. Avatar
  Hans August 11, 2019 at 7:51 pm - Reply

  Afgelopen zaterdag voor het eerst geweest bij MSA. Ik vond dat mijn R1200 GSA wat bokkig was in het lage toerengebied. Rick heeft mijn verhaal aangehoord en mijn motor gecontroleerd. Na een half uurtje kreeg ik mijn sleutel weer aangeboden. Hij had het blok synchroon afgesteld. Op de terugweg richting Zaanstad binnendoor merkte ik direct dat de motor veel beter liep en rotondes nemen in de 3e versnelling was geen enkel probleem meer. Rick, top gedaan. Bedankt voor de koffie en de verleende service. Jullie hebben mijn vertrouwen gewonnen. Tot de volgende keer.

 9. Avatar
  Steven Verhaar July 19, 2019 at 7:50 am - Reply

  Gisteren kreeg mijn GS 1100 (1996, 48.000km) een jaarbeurt, nieuwe remolie en stalen remleidingen. Beide mannen weten echt waar het over gaat. Wat mij nog niet opgevallen was tijdens het rijden, was dat de schokdemper achter beter in te stellen was. De motor rijdt en remt nu echt strak. En eenmaal thuis kwam ik er achter, dat ze de motor ook nog gewassen hebben. MSA is – en dat wist ik al uit ervaring met een 1100RT- een bedrijf dat je motor met liefde behandelt en de kneepjes van het BMW-vak kent. Klasse en betaalbaar, dank voor de goede zorgen!

 10. Avatar
  Nico July 14, 2019 at 6:08 pm - Reply

  Hallo allemaal……..

  Mijn naam is Nico uit Rotterdam en ik wil toch even deze kerels prijzen vanwege hun vakmanschap,
  Nadat ik de overstap gemaakt had van een GP fiets BMW RR naar en tour BMW K1300GT besloot ik de laatstgenoemde bij MSA helemaal na te laten kijken
  en alles op te knappen,grote beurt,aansluitingen usb,tomtom,knipperlichten in het embleem links/rechts spuiten van topkoffer en zijkoffer en……mn ECU te laten tunen dit is iets wat ik iedereen aan kan raden puur omdat dit motorblok nog beter uit de verf komt super soepel,pakt gelijk mooi op en minder rauw dan voorheen
  dus echt een aarnrader [er is softwarematig toch het een en ander veranderd vanaf 2009…. ]

  Heb MSA op BMW forums gevonden en men was al lovend over deze jongens…. EN HET KLOPT!!! Ze snappen het gewoon!
  Ze doen niet popiejopie en proberen je zakken niet leeg te trekken als iets nog OK is laten ze het zo als iets echt niet kan dan adviseren ze je om het te repareren,en dat is bij de gemiddelde BMW dealer wel anders!
  Ben van plan om voor en achter Hyperpro’s te laten plaatsen dus Rick & Niels jullie gaan mij zeker weer zien

  Vriendelijke Groet Nico

 11. Avatar
  Ingrid June 20, 2019 at 12:26 pm - Reply

  Van mijn BMW R1200R begon de koppeling te slippen. Tijdens het rijden een lichte rubber lucht was ruikbaar. Als ik de koppeling liet opkomen pakte hij pas zeer laat de versnelling. Dat was niet goed en ik besloot wat rond te zoeken op internet wat dit kon zijn en waar dan te laten repareren? Ik kwam uit (na vermelding van goede recensies) bij MSA.
  Het was wel duidelijk er een reparatie aan de koppeling moest plaatsvinden. Na wikken en wegen (al 150.000 op de teller) besloten de motor toch te houden omdat deze simpelweg te lekker rijdt en verder prima is. Dus afspraak gemaakt en op weg naar MSA zakte mijn vermogen totaal weg en kwam er rook onder de motor vandaan met dit keer een enorme rubber lucht. Tja, dat was niet goed hè.. dus meteen aan de kant gezet en de motor met een oplegger (vanaf Utrecht) van de ANWB laten ophalen en kon gelukkig naar MSA gebracht worden i.p.v. naar een dichtstbijzijnde garage. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen en zij vertelde mij dat ze de motor grondig gaan nakijken. Binnen een week kon ik de motor weer ophalen met een compleet vernieuwde koppelingsunit (platen, veren..de hele rambam). Ze hebben mij laten zien hoe de plaat eruit zag en goede uitleg gegeven, die was compleet doorgesleten. Aangezien ik de motor van mijn broertje heb overgenomen die echt een zeer snelle en zeer sportieve rijstijl heeft (hij zat bij motoreenheid v.d. Marechaussee) kon ik herleiden waarom de platen er zo uit zagen. Nou, ik rij sportief maar deze nieuwe platen gaan het dubbele aan km aan kunnen 😉
  De motor rijdt weer als een zonnetje en MSA heeft goed werk geleverd en tegen een zeer redelijke prijs! Je krijgt dus waar voor je geld. Ik ben heel tevreden hoe alles verlopen is en de kwaliteit die zij geleverd hebben. Ik kom zeker bij hen terug als er weer wat met mijn motor is.

  Groetjes Ingrid

 12. Avatar
  ekkel June 16, 2019 at 9:57 pm - Reply

  zo zie je maar dat er motorzaken zijn die alles netjes doen en alles goed repareren voor een nette prijs ik ga daar binnenkort naar toe met mijn r1200gs

 13. Avatar
  K M Hinderks June 15, 2019 at 7:18 pm - Reply

  Twee jaar terug rempomp van mijn 1100S laten reviseren en afgelopen week remcilinder achter laten vervangen.
  Vakmensen die ook nog eens meedenken met de klant!
  Goed werk mensen.
  Bedankt.

 14. Avatar
  Rinze June 6, 2019 at 5:37 pm - Reply

  Rick en Niels heel erg bedankt voor het kundig repareren van mijn R1150RT, ABS pomp stuk en een bobine kabel, hij rijd nu weer als een zonnetje, groot verschil loopt nu rustig stationeer, bedankt jongens, heb er inmiddels al weer 3000 km op zitten. Kom gegarandeerd weer bij deze kundige heren langs. Ze stralen gewoon kundigheid uit met een BMW look.

 15. Avatar
  Marcel Hendriks June 1, 2019 at 12:39 pm - Reply

  Vandaag een grote beurt, remblokken, dynamo riem en banden voor mijn R1200RT. Zoals altijd vakkundig en supersnel geholpen door Niels en Rick. Koffie klaar en rustig wachten tot het grote werk gedaan is. Ik ben zo blij met MSA! Zelfs meedenken mbt verloren borgringetjes van mijn zijkofferhandvat. Iedere keer heb ik het gevoel met een nieuwe motor weg te rijden.
  Tot de volgende keer heren!

 16. Avatar
  Thom Lauppe May 29, 2019 at 7:20 pm - Reply

  Vandaag 29 mei 2019 heb ik mijn BMW R1150RT opgehaald na een uitgevoerde onderhoudsbeurt.
  De werkzaamheden bestonden uit een 80.000km beurt, nieuwe voorband en het laten monteren van grip puppies.
  Het was weer een genot om naar huis te rijden, waarbij goed te merken was dat de motor perfect afgesteld is.
  De grip puppies zorgen voor een aangenaam rijgevoel en reduceren eventuele trillingen.
  Kortom, ik ben zeer tevreden.
  Graag tot de volgende keer.
  Groet,
  Thom.

 17. Avatar
  Ruud Langedijk May 24, 2019 at 11:34 am - Reply

  Gisteren weer thuisgekomen na een rondje Frankrijk. Een kleine 4000 km achter de kiezen met mijn BMW 1200 GS uit 2005. Voor die tijd nog even bij Niels en Rick langsgeweest voor een ‘nulmeting’. Er moest best wel wat gebeuren. De grootste zorg had ik over het remsysteem waar twee jaar geleden de ABS unit is vervangen door een gereviseerde.

  Een vrij kostbare beurt waarbij o.a. De remschijf achter en een keerring tussen koppeling en cardan is vervangen.

  Ik heb de 4000 km probleemloos afgelegd en heb weer het volste vertrouwen in de motor.

  Ik moet er wel een stukje voor rijden maar mijn motor blijft in onderhoud bij Niels en Rick die in mijn ogen, vanwege hun eerlijkheid en vakmanschap, een uitzondering zijn in de motorreparatie branche.

  Ga zo door zou ik zeggen.

  Groet Ruud Langedijk

 18. Avatar
  Ben van Werven May 23, 2019 at 7:18 pm - Reply

  Hallo, vandaag weer bij MSA geweest voor een kleine beurt en een nieuwe voorband. Rond 09.00 uur aanwezig en na wat praten/ vragen mocht ik aan de koffie en Nick aan het werk. De bandenspanningsensor (leuk scrabble woord) van het voorwiel was bijna leeg, deze verwijderd en meegenomen. Na de band en de beurt vond Rick ook nog tijd om de Stebel toeteRT aan te sluiten zodat ik beter hoorbaar ben. Zoals altijd was de service en de koffie goed en de rekening met een smile betaald. De motor loopt weer beter en ik kan er dus weer een paar kilometer mee door. Thuis de sensor opgemaakt en een nieuwe batterij erin gemaakt, nu nog een keer naar Ede om deze te monteren en te kijken of hij het nog doet.

 19. Avatar
  Jack Jacobson May 12, 2019 at 6:45 pm - Reply

  Gisteren mijn R1150R bij Niels en Rick van MSA gebracht voor een grote beurt, nieuwe banden, stalen remleidingen en het monteren van een navigatie. Rond 09:00 was ik in Ede en mijn motor ging na een eerste visuele inspectie op tafel terwijl Rick een “ongeveer prijs” ging berekenen. Toen hij me dat had medegedeeld kreeg ik een leenmotor mee en de boodschap dat de motor rond 14:00 uur klaar zou zijn. Het werd 14:30uur. Terug in Ede stond de motor gewassen en wel klaar en na het afrekenen stapte ik weer op. Ik was aangenaam verrast toen ik wegreed en meteen al merkte de motor mooier liep. Het z.g. KFR waar ik wel een beetje last van had was weg ook stuurde het met de nieuwe banden weer een stuk lekkerder. Al met al ben ik zeer tevreden over de service geleverd door MSA. Deze mannen hebben verstand van BMW’s. Dat staat als een paal boven water. Daarbij zijn het correcte en aardige mannen. Als je een BMW service center zoekt; ga naar MSA. Je motor verdient het!

 20. Avatar
  Gerwin May 10, 2019 at 2:08 pm - Reply

  8 mei onderhoudsbeurt laten uitvoeren door Nies en weer zeer te vreden met de gestelde kleppen en vervangen velg. Over 10.000 km zie je me weer!

 21. Avatar
  Gert April 26, 2019 at 2:39 pm - Reply

  Eind februari naar Rick voor nieuwe banden onder de 1200 rt. Onderweg ABS lamp aan…. In Ede direct uitgelezen: ABS pomp overleden.
  Motor laten staan, op een leenmotor naar huis, en 2 weken later motor opgehaald.
  ABS pomp gereviseerd, nieuwe remmen en schijven, afgesteld, nieuwe olie, banden, etc.: kortom een hele andere motor!
  OK, ABS pomp was uiteraard een dure grap, maar ondanks dat de totale beurt een fiks bedrag was geen spijt van: nog beter rijden.
  Rick bedankt, nu na 1,5 maand nog steeds helemaal tevreden! Bedrag van de beurt was het geld dubbel en dwars waard!

  Groetjes en tot volgende keer!

 22. Avatar
  Rob van der Schagt March 30, 2019 at 9:17 pm - Reply

  Vamdaag voor het eerst bij MSA geweest voor een paar Gripp Puppys werdt gelijk maar even gemonteerd en gelijk maar gesynchroniseerd . Zat wel wat verschil in. Mocht ik probleem met mijn r1100s hebben waar ik niet uit kom weet ik deze jongens te vinden
  Bedankt voor de service echt top.

  Groet Rob

 23. Avatar
  René February 7, 2019 at 11:38 am - Reply

  Motor startte niet, Rick kwam de volgende dag met aanhanger, was niet nodig, het was de accu, had hij maar vast meegenomen!
  Perfecte service!

  Bedankt

 24. Avatar
  Reinier Bosman October 17, 2018 at 10:42 am - Reply

  MSA Ede,

  Rick en Niels,

  Bedankt voor jullie goede service, en het mooi afstellen van mijn R1100RT!
  Mijn buddyseat laten aanpassen (Bagstar) zit perfect de motor rijd als een malle en loopt als een zonnetje!

  Tot de volgende beurt!

  Met vriendelijke groet,
  Reinier

 25. Avatar
  René September 29, 2018 at 7:28 pm - Reply

  Onlangs een 40.000 beurt laten uitvoeren voor mijn Adventure uit 2009. Het was de eerste beurt ná mijn aankoop in mei en ruim 12.000 km verderop.
  Behalve de manchetten van de cardanas en een kapotte bus van de zijstandaard waren er geen bijzonderheden. Samen met de nieuwe sloffen rijdt de fiets weer als een zonnetje.
  Heel prettig geholpen. En MSA krijgt mijn vertrouwen om de volgende beurt ook uit te voeren.

 26. Avatar
  Ben van Werven September 11, 2018 at 7:22 pm - Reply

  Vandaag voor het eerst bij Niels en Rick geweest met de R1200RT, best spannend daar ik de motor zonder papieren, gereedschap en garantie gekocht had. De schade viel gelukkig mee: naast een reguliere grote beurt moest er compleet nieuwe remmerij op, manchetten van de cardan waren versleten met nog wat klein rubber en de voorwielkeerringen bleken weg te zijn. Grippuppies laten monteren, wat lampjes vervangen en rond 14.00 uur weer huiswaarts. De 1200 loopt een stuk beter na de beurt en opnieuw afstellen. Kortom het was de moeite waard. Tot de volgende beurt maar weer.

 27. Avatar
  Ben Bos August 3, 2018 at 7:47 pm - Reply

  Na te zijn verhuisd, in Ede MS-Amersfoort gevonden. De K75 met 215.000 op de teller een grote beurt laten geven. Ook remschijf achter en nog wat meer dingetjes o.a. stalen remleiding daar erop. Gelukkig blijkt de gevreesde “… ouwe meurlucht…” niks anders te zijn dan een te rijke afstelling! Die goed verholpen is. Rijdt weer als een zonnetje. “Kijk je even uit met die nieuwe voorband” roept Niels na, als hij en Rick naar buiten lopen om de honden even te laten uitrennen. Da’s nog eens een bedrijf met aandacht en gecombineerd met plezier in het werk. Tnx heren, een mooie zaak met goede service. Dus hier kom ik terug

 28. Avatar
  Patrick June 22, 2018 at 3:12 pm - Reply

  Vanochtend met mijn R1100s bij Niels en Rick geweest voor een beurtje.
  Rick begon meteen met mijn motor ik kon boven even lekker wat motor nieuws lezen en een bakkie pakken en voor ik het wist was hij weer klaar.
  Ik heb er ook een nieuwe handvaten op laten zetten en heb nu geen last meer van een tintelende duim.
  Bedankt weer voor de goede service Rick en Niels.
  Tot de volgende beurt.

  Groetjes Patrick.

 29. Avatar
  Ton Grafhorst April 25, 2018 at 11:33 am - Reply

  Vanmorgen de ABS van mijn K1200RS ’97 laten resetten.
  Met de juiste gereedschappen en vakmanschap nog geen 5 minuten werk.
  Service van de zaak: geweldig!

  Bedankt en tot de volgende keer!

 30. Avatar
  Rien Melaard April 20, 2018 at 10:08 am - Reply

  Zaterdag 14 April wat reperaties laten doen bij Niels en Rick.
  Bij aankomst koffie gedronken en even doorgenomen wat er gebeuren moest.
  Rick voerde de reperaties uit. Wat een super zaak en vakkundige mensen.
  Paar uur later vertrok ik weer uit Ede naar Goeree Overflakkee.
  Wat reed die motor super!!!
  Bedankt Rick. Tot een volgende keer!!

 31. Avatar
  Ben van Werven April 11, 2018 at 5:03 pm - Reply

  Hallo, gisteren bij MSA (Niels en Rick zonder Kenny) geweest voor een grote beurt. Bijna 200000 kilometer op de teller en dat mag de BMW aandacht hebben van echte liefhebbers. Tegelijk de banden laten vervangen en de remblokken voor waren ook bijna op. Dus het werd een hele grote beurt. Net na de middag weer naar huis met een soepel draaiende motor en een smile on the face. En ja Niels je hebt gelijk, ondanks dat ik nog aardig kon rijden met de oude banden is het met de nieuwe banden toch beter. 😀 Tot de volgende keer, Groeten Ben.

 32. Avatar
  Cees Biegstraaten March 10, 2018 at 7:50 pm - Reply

  Afgelopen dinsdag mijn RT weer opgehaald bij Niels en Rick. Na een periode van startproblemen kon ik nu weer genieten van een probleemloos startende en rijdende Beemer. Het heeft weliswaar de nodige centjes gekost (grote onderhoudsbeurt inclusief enkele reparaties), maar hulde aan de heren van MSA.
  Wat mij betreft kan het motorseizoen 2018 beginnen!

 33. Avatar
  Jerry Aafjes December 2, 2017 at 11:43 pm - Reply

  Vandaag mijn R 1100 RT na verblijf van een kleine week bij MSA weer opgehaald.
  Via het RT Forum op het spoor van MSA gekomen.
  De positieve reacties op het Forum blijken waar. Ondanks een forse aanslag op het budget is de motor weer tip top in orde. Meedenken over de mogelijkheden en advies over het noodzakelijke.
  Hier werken liefhebbers!
  Ga zo door.
  Tot de volgende beurt!

 34. Avatar
  Ron Boelaars October 23, 2017 at 3:00 pm - Reply

  September en oktober jl. naar MSA geweest, ik heb via het RT-forum dit bedrijf gevonden en kreeg er meteen een goed gevoel bij gezien de vele positieve reacties op zowel het RT-forum als op de site van MSA.
  Mei 2017 heb ik mijn R 1100 RT-bouwjaar 1999 gekocht met een kilometerstand van slechts 34.000 kilometer. Op zich reed de motor prima, maar ik wilde toch een zogenaamde 0 beurt laten doen en advies krijgen voor stalen remleidingen, Hyper Pro veren en een Bagster zadel.
  Bij de 0 beurt kwamen er geen verassende gebreken naar boven anders dan een zwakke accu.
  Alle vloeistoffen vervangen, afstellen en stalen remleidingen laten monteren. Terug naar huis, ik woon in de omgeving van Rotterdam, merkte ik op dat het remmen met meer gevoel ging, strakker en directer.
  Een goede week later de hyper Pro veren laten monteren, wat een verschil met de originele vering!
  Als kers op de taart een Bagster zadel.
  Ik kan MSA van harte aanbevelen, deze heren hebben kennis van zaken en combineren dit met een uitstekende kwaliteit prijsverhouding.
  Heren tot het voorjaar van 2018

 35. Avatar
  Robert Oude Groote Beverborg October 1, 2017 at 8:29 pm - Reply

  Robert Beverborg.
  Afgelopen vrijdag morgens gebeld en kon meteen terecht. Ik had wel eerst het formulier ingevuld wat er moest gebeuren aan mijn R1100RT. Ik had de motor net gekocht en wilde graag dat hij goed zou worden afgesteld. Dit was geen probleem en kon een afstel beurt krijgen.Eenmaal op de brug en aan het afkoelen voor het kleppen stellen werd nog een te dunne achter schijf geconstateerd. Deze meteen vervangen met nieuwe blokken en het is weer prima. Veiligheid hé. Toen alles afgesteld en weer alles gemonteerd met nieuwe schroefjes wat weer prima staat. Daarna afgerekend en de mannen nogmaals bedankt en naar huis gereden. WAT EEN VERSCHIL. Gas aanname weer soepel en heerlijk doortrekken in alle versnellingen. PRIMA WERK GELEVERD MANNEN VAN MSA.
  Dit weekeind nog veel gereden en ja ook door de regen maar dat mag de pret niet drukken. Heel tevreden mens ben ik en ik kan ze aanbevelen. Mijn dank is groot heren.

 36. Avatar
  Thom Lauppe September 13, 2017 at 6:44 pm - Reply

  Thom Lauppe 13-sept-2017

  Vanochtend mijn BMW R1150RT gebracht om het cardanlager en de remleidingen te laten vervangen door teflon met stalenmantel.

  (advies na onderzoek van een gerenommeerd BMW motorfiets dealer was om het cardanlager te vervangen door een nieuwe set.)
  Tijdens rijden bij een snelheid van ongeveer 100km begon er een zingend geluid te ontstaan.
  Dit geluid zou van het cardanlager komen volgens de dealer.

  In de loop van de ochtend belde Niels mij op met de mededeling dat hij geen afwijking constateerde in de cardanaandrijving, maar toch echt denkt aan de banden. De banden waren van het jaar 2011 maar het profiel was nog voldoende. Gezien de leeftijd van de banden deze laten vervangen.

  Niels heeft het ABS EVO systeem gespoeld en al de oude remleidingen vervangen door het nieuwe type leidingen, Teflon met stalen mantel. Behalve een grote verbetering aan het remsysteem, ziet het er ook strak uit!

  Mijn rit naar huis was voor mij een nieuwe beleving. Prima rit zonder bijgeluiden met een betrouwbaar remsysteem.

  Ik ben blij dat ik geweest ben bij Motor Service Amersfoort in Ede!
  Goed adres voor professioneel onderhoud aan je BMW motorfiets.

  Bedankt Niels, graag tot de volgende keer.

 37. Avatar
  Jeroen August 18, 2017 at 11:03 pm - Reply

  Afgelopen woensdag(16-08-17)zonder afspraak langs gereden omdat de choke van mijn R1150gs bleef hangen.het was geen probleem ondanks dat Rick al met een motor bezig was toch even de choke vervangen.na 25 min en een bakkie koffie kon ik weer op pad.ik weet wel waar ik volgende keer voor onderhoud of reperatie heen ga.bedankt voor de snelle service Rick&Kenny

 38. Avatar
  Richard July 2, 2017 at 2:48 pm - Reply

  Vorige week de eerste keer bij MSA geweest voor een beurt en het oplossen van enkele problemen aan mijn BMW1150GS na een rit door de Balkan. Ik woon in Wierden maar de rit naar Ede is zeer de moeite waard. DIt bedrijf combineert passie met kennis en kunde, en dat alles tegen een eerlijke prijs. Uiteindelijk gaat het om de geleverde kwaliteit en deze is ruimschoots geleverd en aanwezig. In gesprek met Kenny over de technische problemen en wensen aan mijn BMW merk je direct dat hier een echte vakman spreekt. In alle rust nam hij de tijd om alle punten die ik had opgeschreven door te nemen en geeft daar zijn professionele mening over. De hieruit voortvloeiende werkzaamheden zijn tegen een vooraf vastgestelde en alleszins redelijke prijs professioneel uitgevoerd. Hier wordt je als liefhebber en motorrijder blij van, ze gaan mij dus zeker weerzien. Bedankt Kenny !

 39. Avatar
  Imko June 20, 2017 at 9:23 pm - Reply

  Hallo,
  Sinds een half jaar in bezit van een BMW R1200RT.
  Na ruim 8000 km gereden te hebben werd het tijd voor een grote beurt.
  Woon in Friesland en zocht voor onderhoud een BMW werkplaats, zoek bijna altijd op mijn gevoel.
  Daarmee bedoel, ik moet mij prettig voelen en vertrouwen hebben in de know-how van de monteurs die aan mijn motor werken.
  Zoekende op internet en lid van een BMW forum kwam ik direct uit bij MSA Ede, ondanks de afstand (1.5 uur rijden).
  Na een bezoek in Ede direct afspraak gemaakt voor grote beurt en nieuwe voorband.
  Een week voor de afspraak kwam er nog een defect bij namelijk een lekkende cardan.
  Vandaag 20 Juni om 08.30 uur motor gebracht en alles is goed en snel uitgevoerd en 13.00 uur stond de motor weer klaar.
  Ben zeer blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt voor het onderhoud van mijn motor,
  Kenny, Niels en Rick bedankt en tot de volgende keer.

 40. Avatar
  Bram Turkenburg June 15, 2017 at 9:32 pm - Reply

  Mijn K75 had groot onderhoud nodig, behalve de beurt, ook banden, Bridgstone BT45, een dynamo keerring, stahlflex leidingen, remblokken, splines gesmeerd, een heleboel werk bij elkaar.
  En wat een heerlijke terugrit daarna gereden!
  Die stahlflex is een verschil, enorm, en maar een relatief kleine investering in veiligheid.
  Mijn fietsje rijdt weer heerlijk, kan er weer een hele tijd tegenaan.
  Thank you dreamteam!

  Grt,
  bram

 41. Avatar
  Henk van Riemsdijk June 6, 2017 at 11:37 am - Reply

  Zo vanochtend weer bij MSA geweest voor een grote beurt, ABS spoelen en nieuwe voor band gemonteerd. En zelf gespoeld met koffie. En natuurlijk gezellig bij gekletst met Kenny terwijl Niels en Rick mijn motor onder handen namen, 2 man omdat iemand anders afgezegd had luxe hoor en snel klaar. Zoals gewoonlijk, ondanks het weer, met een grote smile naar huis gereden.
  Heel erg bedankt mannen voor het onderhoud en tot de volgende x maar weer.
  Hij rijd weer top.

 42. Avatar
  René May 28, 2017 at 11:04 pm - Reply

  Afgelopen donderdag met mijn R1150R uit 2002 voor het eerst naar MSA geweest voor een 40K beurt.
  Na een paar uur wachten, die korter leken door een onderhoudend gesprek met andere klant, was de motor gereed. Achterste remschijf vevangen en lekkage bij cardan verholpen. Gewassen en wel stond de motor gereed voor de terugreis. Dat was een andere gewaarwording dan de heenreis. Geen KFR meer en een motor die zoveel beter reed. Rick en Niels bedankt en tot de volgende servicebeurt.
  Greetz, René

 43. Avatar
  Arnoud Quanjer May 20, 2017 at 10:58 pm - Reply

  Vandaag heb ik mijn 1150RT opgehaald die even grondig onderhanden is genomen. Een gereviseerde abs-pomp, stalen remleidingen, nieuwe schijf en blokken achter, twee stuks Michelin banden, vervanging van een pen bobine en een 120.000km beurt. Dit alles voor een nette prijs. Zaterdag gebracht en woensdag alweer klaar. Perfecte service en de motor rijdt weer als nieuw. Dit is vanaf nu mijn vaste adres voor onderhoud van mijn BMW.

 44. Avatar
  Eilert May 10, 2017 at 11:33 pm - Reply

  Afgelopen donderdag weer bij mijn vertrouwde adres geweest. MSA dus. Ik kom er via het BMW RT Forum al vele jaren. Voor mij en velen een vertrouwd adres.

  Niels heeft de pinion keerring van de cardan van mijn R1100RT vervangen. Alles weer met de vakkundige service . . . en met een smile!

  Bedankt en tot een volgende keer!

  Eilert

 45. Avatar
  Rob April 1, 2017 at 9:44 pm - Reply

  Afgelopen vrijdag mijn rode 850 RT uit 1999 weer even haar jaarlijkse troetelbeurt laten geven door Niels. Meteen maar even de remleidingen laten vervangen door stalen exemplaren, is voor een dame op leeftijd wel verstandig wil je er nog een aantal jaartjes veilig en zonder problemen mee kunnen rijden. Nieuw voorbandje en weer voortreffelijk afgesteld en gesynchroniseerd door Niels, bedankt maar weer, voor mij kan het motorseizoen weer beginnen.

 46. Avatar
  Gerard March 12, 2017 at 9:35 am - Reply

  11 maart heeft Kenny weer veel gevoel voor service , kwaliteit en aandacht mijn R1200GSA 2010 een servicebeurt gegeven.
  Hij rijdt weer als nieuw, hartelijk dank Kenny.
  Groeten Gérard

 47. Avatar
  Bart van Halteren February 9, 2017 at 2:58 pm - Reply

  Bart van Halteren 8 februari 2017,

  Door een collega bij MSA op de site eens gaan kijken, veel lovende recensies en BMW liefhebbers komen vanuit alle windstreken. Dat moet wel iets zeggen over de diensten en service.
  Vorige week even langs geweest, daar trof ik Niels die met zorg een klant aan het helpen was, dat gaf mij voldoende vertrouwen om ook mijn r1100rt uit ’98 eens goed te laten bekijken.
  Gelukkig zat het weer mee en kon ik zonder wintersebuien redelijk op tijd in Ede zijn. Als het weer anders zou zijn hadden ze alle begrip dat ik niet zou kunnen komen.
  Na hartelijk te zijn ontvangen en samen de motor te hebben na gelopen, besloten om beide banden/ remleidingen en een 80K grote beurt te doen.
  Daarna naar huis op een K75 leen motor.
  Omdat het lekker rustig was zijn Kenny en Niels met z’n tweeen op mijn motor gestort en om 14.00uur s’middags had ik weer een voortreffelijke motor. Wat een heerlijkheid, koppelt/schakelt/remt en loopt weer als een ………
  Werd er helemaal blij van.
  Hartstikke bedankt.
  Tot februari 2018.
  Bart.

 48. Avatar
  Chief_nl January 4, 2017 at 4:59 pm - Reply

  Mijn eerste contact met MSA is echt super, zelfs tijdens hun vakantie hebben ze me uit brand geholpen.
  Mijn banden konden echt niet meer, en mijn BMW r1200RT uit 2008 is mijn maatje waar ik elke dag mee naar mijn werk ga.

  Echt top en super bedankt.
  Meteen een afspraak gemaakt voor een 40.000 km beurt.

 49. Avatar
  Patrick Scheggetman November 16, 2016 at 10:44 pm - Reply

  Vandaag met mijn BMW R 1100 S voor een grote beurt bij MSA geweest.
  Ik had er al veel over gelezen en hoorde dat je met je BMW bij MSA moest zijn .
  Ik kwam aan rijden en ik werd gelijk hartelijk ontvangen door Kenny en Niels.
  Binnen zag het er netjes verzorgt uit wat mij meteen een goed gevoel gaf , mijn motor werd naar binnen gezet en meteen ging Niels aan de slag om al wat punten te bekijken hieruit kwam al meteen naar voren dat mijn banden aan vervanging toe waren en mijn achter remschrijf ook en rondom de remblokken. We besloten ook gelijk de remleidingen maar te vervangen voor de stalen uitvoering dat voorkomt dan mooi in de toekomst ellende met het ABS systeem. Zo was er binnen een paar minuten al snel een beeld met wat er boven op de grote beurt bij kwam en dus geen verrassingen achteraf.
  We bespraken wat de kosten zouden zijn. Niels ging aan de gang met de motor en ik ging met de leen motor naar huis en kwam om 3 uur terug om mijn motor te halen.
  Die stond er weer spic en span bij en reed als een nieuwe naar huis toe.
  Hartsikke bedankt Kenny en Niels voor de goeie service en klantvriendelijkheid.
  Tot de volgende beurt .

  Met vriendelijke groet,
  Patrick Scheggetman.

 50. Avatar
  Gert Jan November 15, 2016 at 10:30 pm - Reply

  Met een niet alledaagse BMW, nl. de K 1200 LT naar MSA gereden voor, naar ik hoopte, een klein probleem. Ik had wat extra geluid in het motorblok en ik wist uit een eerder contact dat Niels zelf ooit een dergelijke machine had gereden. Dat schept een band, zeg maar. Zowel Niels als Kenny kwamen snel tot de conclusie dat het de hulpas moest zijn. Zegt mij niets, maar hen des te meer. Ik kreeg een keurige diagnose met verwachte kosten. Omdat ik volop wil genieten van deze LT besloot ik om de reparatie te laten uitvoeren, nadat zij hadden aangegeven hieraan te willen beginnen. Dat was nog wel even spannend, want zelfs voor hen was dit geen alledaagse klus. Twee weken later het moment om de fiets weer op te halen. Zelf waren zij niet tevreden, omdat, nu mijn klacht weggewerkt was, zij een nieuw geluidje hoorden, wat er feitelijk ook niet thuis hoorde. De geleiderails van de distributieketting was aan de beurt. Zoals gezegd, ik ben een genieter en geen monteur. De fiets mocht langer blijven en ook dit werd keurig opgelost. De fiets rijdt weer heerlijk en draait mooi rond. De mannen van MSA hebben mij, maar vooral de fiets, in vertrouwen genomen en het werk meer dan verwacht tot in de puntjes uitgevoerd. Ik tevreden, maar net zo belangrijk, zij ook tevreden. Een team waar je van op aan kunt en die een klant ook het gevoel geeft echt klant te mogen zijn.
  Mannen, goed gewerkt!!

 51. Avatar
  Ruud Langedijk October 28, 2016 at 3:29 pm - Reply

  Afgelopen woensdag mijn BMW 1200 GS uit 2005 weer opgehaald bij Kenny en Niels. Weer opgehaald, want na de revisie van mijn ABS kwam dezelfde storing terug. Vervelend want het vertrouwen in dit remsysteem van BMW behoorlijk gedaald. Maar goed, aan de service van Kenny en Niels heeft het zeker niet gelegen. Ik ben weggebracht en opgehaalden het treinstation bij Veenendaal-de klomp. Het is namelijk nogal een stukje rijden vanaf de kop van Noord Holland. Maar dat heb ik ervoor over. Mijn BMW Heeft dus opnieuw een ABS revisie gehad waarbij een modificatie in de vorm van een extra aardedraad uitgevoerd is. We gaan het zien. Tot nu toe geen problemen, maar ik kijk toch met een schuin oog naar de alarmindicatie. De vele positieve reacties op dit forum en de wat minder goede ervaringen met de BMW dealers hebben mij doen besluiten met Kenny en Niels in zee te gaan voor dit probleem maar zeker voor regulier onderhoud. Uiteindelijk is het ook een kwestie van vertrouwen en dat heb ik bij deze twee zeker.
  Kortom, ik ben ervan overtuigd dat mijn BMW bij hen in goede handen is.

 52. Avatar
  Mark Redactie September 13, 2016 at 8:09 pm - Reply

  Bedankt voor de tips.

 53. Avatar
  Rishi Ramsodit September 10, 2016 at 9:23 pm - Reply

  Vandaag ben ik naar Kenny en Niels geweest vlak bij de aankomst met mij RT 1100 zag ik dat de linker cilinderkop een lekage had .
  Van uit de forum gelezen info heeft mij naar hier gebracht .
  Ik moet zeggen ben heel goed behandeld .
  En ben flink wijzer geworden.
  Heel erg bedankt Kenny en Niels.

 54. Avatar
  Ab Hartzema August 10, 2016 at 7:07 pm - Reply

  Afgelopen vrijdag voor mijn jaarlijkse beurt geweest.
  Vanuit Heemskerk niet echt in de buurt maar ik kom al jaren tot volle tevredenheid bij MSA.
  Kenny was met vakantie om een lang gekoesterde wens te vervullen, n.l. met de motor Slovenie doorkruisen.
  Deze keer had Niels dus de eer om aan mijn R1200RT te sleutelen wat hij met dezelfde passie doet als Kenny.
  Na een aantal lekkere bakken koffie was mijn motor van alle verse sappen voorzien en gecontroleerd op de noodzkelijke zaken.
  Kan er dus weer een jaar tegen, volgend jaar de (grote) 60k beurt.

  Met vriendelijke groet,
  Ab Hartzema

 55. Avatar
  Eilert July 23, 2016 at 12:43 am - Reply

  Afgelopen woensdag weer bij Kenny en Niels geweest. Kenny heeft de RT een grote onderhoudsbeurt gegeven en Niels heeft bij de uitgaande as van de versnellingsbak naar de cardan een nieuwe keerring geplaatst. Alles is weer perfect voor elkaar, zoals altijd! Hartelijk dank, ook voor de lekkere koffie en het verfrissende koele water voor deze warme dag en tot een volgende keer!

  En jullie nieuwe stallingsruimte naast de werkplaats is helemaal TOP!

  Een vriendelijke motorgroet, Eilert

 56. Avatar
  Mickel Liebrecht July 9, 2016 at 4:17 pm - Reply

  Vandaag mijn BMW R1200GS Adventure opgehaald bij Motorservice Amersfoort. De BMW heb ik in maart van een particulier gekocht en ter controle aan MSA aangeboden. Contact via telefoon en email is prettig, de heren gaven snel een prijsopgave en presenteerde gerichte informatie. Vragen werden netjes beantwoord. Na de eerste afspraak bleek er wat olielekkage te ontstaan. Een tweede afspraak kon op korte termijn gemaakt worden. Helaas bleek de lekkage na thuiskomst nog niet volledig opgelost. Opnieuw afspraak gemaakt en het werd daarna meteen naar volle tevredenheid afgehandeld. De heren laten zien dat service belangrijk is waarbij kennis, ervaring en inzet centraal staan. Prijzen voor BMW-gerelateerde producten en diensten zijn vaak wat hoger maar dit compenseren de heren door snel en efficiënt te werken. Ik kom voor de volgende beurt weer terug bij MSA in Ede.

 57. Avatar
  Ben van Werven June 29, 2016 at 7:07 pm - Reply

  Vandaag bij MSA geweest omdat de R1100RT aan een grote beurt toewas. Bij aankomst even de zaken doorgenomen wat er gedaan moest worden en vervolgens gingen de heren aan des lag en ik zat aan de koffie. Met de middag was het meeste gedaan echter bij meting bleek dat de remschijven voor op de grens van vervangen zaten. Aangezien ik goede remmen cruciaal vindt zijn deze na de middag vervangen. Oja ook het tankfilter was ook vervangen en dat was echt noodzakelijk. Na het betalen weer rustig huiswaarts gereden met een motor die weer een stuk fijner en soepeler liep. Heren bedankt voor de service (with a smile) en de vakmanschap. Tot over ongeveer 10000 kilometer ongeveer.

 58. Avatar
  Vinz June 15, 2016 at 5:19 pm - Reply

  Na een onvrijwillig en hard contact met het asfalt door een onoplettende chauffeur van een bakwagen in Dieren bij Arnhem was mijn mooie BMW behoorlijk toegetakeld !
  Kenny en Niels hebben hem met hulp van de spuiterij in Ede waar ze vaak zaken mee doen weer helemaal als nieuw gemaakt. Ze hebben me ook nog gematst met het demonteren en weer monteren van mijn uitlaatbochten die ik liet coaten in De Meern en het monteren van een mooie valbeugel. Was weer klasse en prima service mannen ! Volgende keer neem ik weer een lekker flesje Jack Daniels voor jullie mee !

  Hartelijke groet uit regenachtig Soest ,
  Vinz

 59. Avatar
  Joke May 22, 2016 at 3:01 pm - Reply

  Kwam hemelvaart met pech te staan in Frankrijk.Na 2 weken werd hij getransporteerd naar
  MSA, kapotte startmotor.Ondanks hun drukte kon ik hem de volgende dag weer ophalen Bedankt mannen!

 60. Avatar
  John Stoffelen April 22, 2016 at 8:33 pm - Reply

  Gisteren is mijn, in september aangeschafte, R1200GS 2009 onderhanden genomen door Niels.
  Het was de eerste service beurt sinds ik hem had gekocht. Toen ik hem kocht liep hij best goed, maar ik had het gevoel dat er nog wat meer in zat. Niels heeft hem helemaal nagelopen en alles opnieuw afgesteld. Nu loopt hij zoals ik dacht dat het zou moeten. Gelijk even een Michelin PR4 er op laten leggen.
  Het was mijn eerste bezoek aan MSA (moest er 1 uur voor rijden). Maar ik ben zeer tevreden.
  Groetjes, John Stoffelen

 61. Avatar
  Armando April 15, 2016 at 2:49 pm - Reply

  Dinsdag 12 april werd mijn R1150RT weer eens goed onder handen genomen. Na negatieve ervaringen met andere garages bij MSA uitgekomen via het RT forum en de erg goede recensies op de site van MSA. Ik wist dat het duur ging uitpakken maar had me daar al op voorbereid; 2 remschijven en remblokken, voorband, kleine beurt i.c.m. jaarbeurt, remleidingen laten vervangen door staal/teflon en links en rechts wat kleine dingetjes. Kortom een hele aanpak. Na 5 uurtjes me relax te hebben opgehouden in hun aangename ruimte boven en in gezelschap van een andere toffe motorrijder, was mijn motor alweer klaar. Dat gaat snel als je in gesprek raakt, gebruik kunt maken van gratis WIFI, koffie, thee, water en een lounchebank 😀 😀 . Na de rekening te hebben betaald heb ik de mannen bedankt voor hun gastvrijheid en vakmanschap en heb ik heerlijk genoten van mijn rit terug naar Midden-Limburg. Hij rijd weer als een zonnetje 😀 😀 !! Kenny en Niels, mijn dank is groot!!!
  Met vriendelijke groet,
  Armando

 62. Avatar
  Andre van Meijgaarden April 10, 2016 at 11:52 am - Reply

  Eind februari voor een eerste beurt van mijn tweedehands gekochte R1150RT naar MSA.
  Ik wist dat het wel eens flink kon gaan kosten, remmen, banden, al een tijdje aan het rijden met het rode lampje aan dus misschien iets met de abs. Uiteindelijk een dag met ups en downs.
  De up was het lampje van de abs dat met vervanging van het achterremlicht was opgelost. De downs waren er met het achterwiellager dat vervangen diende te worden, en een bobine. Tja, dat zijn de risico’s met een particulier gekochte motor, ik wist niet wat er nog allemaal aan verbiorgen gebreken was. Maar wat een geweldige service, alle problemen besproken door Niels en Kenny, uiteindelijk een rekening die flink hoger was dan wat ik in mijn hoofd had, maar met een goed gevoel afgerekend omdat ik weet dat alle extra problemen die gevonden werden op een goede en professionele manier opgelost zijn, Aangezien ik de motor dagelijks gebruik voor mijn woon werk is dit belangrijk en veiligheid staat voorop. Uiteindelijk ben ik voor de verschillende klussen ook nog eens goedkoper uit dan bij een dealer en met meer zorg en aandacht uitgevoerd..
  Ik rijdt nu met veel plezier op mijn 2e handsje en weet dat deze helemaal in orde is. Voor de komende beurten weet ik wat er aan komt, ga onder andere mijn remleidingen laten vervangen..
  Vanaf nu mijn vaste adres voor onderhoud, ben ik graag een uurtje voor onderweg. Dankjewel Kenny en Niels.

 63. Avatar
  Anton April 3, 2016 at 6:12 pm - Reply

  Wat een bedrijf echt super. Ben er via het forum Achter gekomen dat er nog mensen zijn die leven voor hun passie. Boxer motoren repareren. Heb mijn r1100rt er voor het eerst gebracht, en na drie en een half uur weer naar buiten. Als een nieuwe. Na 25 meter al het idee hier kom ik vaker . Goede servic en koffie. Echt top

 64. Avatar
  Eilert April 2, 2016 at 7:25 pm - Reply

  Beste Kenny en Niels,

  Vandaag ben ik weer bij jullie geweest voor de SERVICE aan mijn RT . . . en ja, dat schrijf ik met hoofdletters! Wederom hartelijk dank en tot de volgende keer!

  Een hartelijke groet, Eilert

 65. Avatar
  richard March 23, 2016 at 2:05 pm - Reply

  gisteren na het lezen van de lovende reacties op het rt forum en bij msa mijn r1100rt uit 97 bij msa gebracht voor een o beurt nieuwe banden remschijf en blokken voor en diverse afstellingen Met een geheel andere motor terug naar maastricht En wat reed die perfect zo kende ik hem nog niet Niels bedankt en tot de volgende keer want jullie hebben er een klant uit maastricht bij gr richard

 66. Avatar
  René Schouten - Hilversum March 3, 2016 at 9:39 pm - Reply

  Vandaag heeft m’n R1150RT uit 2001 en met 120.000 km op de teller weer een grote beurt gekregen… uiteraard weer bij MSA… en uiteraard rijdt m’n brommeRT nu weer als nieuw… THNX Kenny!
  Drie jaar geleden heb ik m’n brommeRT bij MSA al laten opwaarderen met een hoog V-stream windscherm van Z-Technic en HyperPro veren… en dat kan ik iedereen aanraden! Dit keer is er een 12v-aansluiting op m’n dashboard gemonteerd, zodat m’n navigatie/iPhone vanaf nu nooit meer zonder stroom komt te zitten… Fijn!
  Omdat de handelingen aan m’n brommeRT bij elkaar te veel tijd in beslag zouden gaan nemen om even op te wachten, ging ik terug met de trein. Wat een geweldige service, dat ik door Kenny even met de auto naar het station ben gebracht… en een dag later weer werd opgehaald… Service with a smile… en ’n lekker bakkie koffie tijdens de toelichting… allemaal tóp!
  Kenny & Niels… C U next service!!!

 67. Avatar
  Gerrit Rijpkema February 29, 2016 at 12:17 am - Reply

  27 februari om 7 uur bij min 3,5 naar Ede gereden en na een frisse rit van bijna 2 uur lekker opwarmen in de wachtruimte. M’n R1150RT kreeg een grote beurt, nieuwe remblokken voor en 2 nieuwe banden. De recyclizer werd door Kenny verwijderd en inderdaad; na het afstelwerk van Kenny loopt ie weer als een zonnetje en blijkt het ding dus overbodig 🙂 Bij afscheid nog een spuitbus Helmet lining cleaner meegekregen voor een fijne frisse helm en een waterdichte container voor de oordoppen. Dat is nog eens service! 😉 Oja, nog even een tip; tank je motor niet af vlak voor de beurt, wordt Kenny niet blij van 😳 Nooit bij stil gestaan dat de tank gaat overlopen bij kamertemp… 😯

 68. Avatar
  Ben van Werven February 6, 2016 at 2:58 pm - Reply

  Op 14 januari j.l. weer bij MSA geweest. Dit keer voor een nieuwe achterband, kleine beurt en Hyperpro veren op mijn 1100rt uit 1999. Achterband en kleine beurt was nodig, veren er toch onder gezet omdat dit de kwaliteit en het rijplezier zou verbeteren. Ik was best wel sceptisch hierover echter na 2 weken rijden moet ik zeggen dat dit inderdaad een hele verbetering is. Zoveel beter dat ik de veren er best wel eerder onder had kunnen laten zetten. Zoals altijd was de koffie lekker, de rekening betaalbaar en de service top. Kenny en Niels bedankt zover en tot de volgende beurt.
  Groeten Ben

 69. Avatar
  Lee Etheredge November 22, 2015 at 12:42 pm - Reply

  Nadat ik eerst met prima weer naar Ede was gereden om een prijsopgave te krijgen voor de vervanging van alle remschijven en blokken voor mij BMW R1200GS gelijk maar een afspraak gemaakt om op zaterdag in de vroege ochtend deze te laten vervangen. Kenny stond al om rond 9 uur klaar om te beginnen en kon ik onder het geniet van een lekkere bak koffie rustig wachten en was het binnen 2 uur gefikst. Kenny dank voor de prima service en tot de volgende keer!

 70. Avatar
  Maarten van Velsen October 27, 2015 at 3:18 pm - Reply

  Op 1 oktober 2015 was mijn R 1200 GS toe aan een 60.000 km beurt. Ik heb er in 5 maanden bijna 12.000 km bijgezet dus dit was wel nodig ook.

  Nieuwe remschijven, blokken, olie en ander onderhoud kwam voorbij. Ik ben keurig op de hoogte gehouden over kosten, punten voor later en de algehele staat van mijn motor. Ik kom zeker terug over 10.000 km, heb er een goed gevoel aan overgehouden.

 71. Avatar
  Eilert October 8, 2015 at 12:08 am - Reply

  Om aan te sluiten bij onderstaande recensie; die klant uit Drachten dat ben ik. Ik kom al een aantal jaren met volle tevredenheid naar MSA gereden vanuit Drachten. Voor onderhoud aan jouw BMW ben je hier aan het goede adres. Onlangs heb ik een storing aan mijn Pilot Xenon, die is ingebouwd door MSA. Dit wordt binnenkort onder garantie gerepareerd. Kortom ook de service en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel! En ja, ik rij weer met plezier vanuit Friesland naar Kenny en Niels van MSA!

 72. Avatar
  Remco September 25, 2015 at 10:35 pm - Reply

  Na een poosje eerst genoten te hebben van mijn “nieuwe” R1150R uit 2002 werd het eens tijd voor een beoordeling van MSA. Ik rijd al jaren Honda maar heb nu voor het eerst een BMW. Via het internet vond ik MSA en trof al gauw allemaal positieve ervaringen aan. Aangezien ik uit Veenendaal kom, was ik direct blij dat de heren sinds een tijdje dus om de hoek zitten. Ik heb wel mazzel, want ontmoette op een van mijn bezoekjes ook een klant die uit Drachten kwam aankarren om wat aan zijn RT te laten doen. Dat zegt toch wel wat!
  Wat mij direct opviel is de relaxte ontvangst van de heren en de tijd die ze nemen om je vragen te beantwoorden en je uitvoerige informatie geven waarmee ze hun deskundigheid aantonen.
  Mijn, via Marktplaats aangekochte, motor had wel de nodige aandacht gehad maar bleek toch achteraf wat achterstallig onderhoud te hebben. Eerst nam Niels de dikte op van de remschijven en checkte het eea. op hoofdlijnen. Na de onderhoudsbeurt kwam Kenny met de definitieve uitslag. Dat je beter een aankoopkeuring had kunnen doen bij MSA wist ik toen nog niet. Maarja dat kan ik dus beter onthouden voor een toekomstige aankoop (GS misschien toch eens…  ). Afijn, zo’n vaart leip het allemaal niet, maar mijn motor moest dringend nieuwe remschijven (inmiddels onder de slijtagemarge…) , nieuwe sapjes en een afstelbeurt ivm KFR waar ik eigenlijk ook voor kwam. Echter werd ook aangeraden op niet al te lange termijn: het gasklephuis te vervangen door een gereviseerd exemplaar (te horen aan het tikken), servo-installatie reinigen/doorspoelen i.c.m. nieuwe stalen/staalomwonden remleidingen. Hiermee kun je een dure vervanging van je servopomp voorkomen. Dit blijken nogal wat mensen te verwaarlozen dus accepteer aub het advies van MSA. Na mijn vakantie direct dat maar er achteraan laten doen. Weer wat euro’s lichten maar hij rijdt en remt perfect. Heel netjes de remleidingen aangebracht. Het is toch maatwerk. Ook gaf Niels mij door wat hij allemaal had gezien aan de fiets en hoe de conditie ervoor stond. Mijn achterband kon nog wel even mee maar moet ik in de gaten houden en onderdeel bij voorvork (soort lager) moet op den duur ook even vervangen. Verder is de noodstop een beetje lam. Ik motor nu weer heerlijk en af en toe voel ik de KFR lichtjes. Ik weet nu wat ik in handen heb en weet ook heel goed wat ik aan MSA heb. Mensen met een BMW Motorrad: wil je het beste voor je BWM laat hem dan door MSA verzorgen! Hier zijn eerlijke en heel deskundige vakmensen aan het werk en hun ziel en zaligheid in hun werk stoppen waardoor je als klant veel vertrouwen krijgt en bovendien heel netjes wordt geholpen. Top! Bedankt heren!

 73. Avatar
  Vinz September 6, 2015 at 1:30 pm - Reply

  Mijn 1200 CL is door Kenny en Niels eens flink onder handen genomen : grote beurt en een paar prachtige Dunlop white walls eronder ! Gisteren opgehaald , vandaag al lekker een flink stuk mee gereden : nu zelfs voor mijn plezier een dubbele ronde op een rotonde , waar ik er voorheen vierkant doorheen waggelde : FANTASTISCH , wat een verschil !!!
  Hij ziet er ook prachtig uit met die nieuwe bandjes. Hoop dat de Jack Daniels jullie goed zal smaken.
  Groeten uit Soest.
  Vinz

 74. Avatar
  Marcel Marsman September 4, 2015 at 11:39 pm - Reply

  Niels en Kenny, bedankt voor de 140000km beurt. De motor rijdt weer als een tierelier. Pakt lekker op en trekt vlot weg.
  Tot volgend jaar juni/juli 2016 voor de 160000km beurt dan mogen jullie de R1150RT weer even kietelen 😆
  Groetjes Marcel

 75. Avatar
  A.Hartzema August 30, 2015 at 5:28 pm - Reply

  Vrijdag 21 augustus mijn R1200RT (okt. 2010) voor een 50k beurt aan de onderhand vertrouwde handen van Kenny overgelaten.
  Wederom prima werk geleverd tegen nette prijs.
  Het is wel even een blokkie om van Heemskerk naar Ede en weer terug maar dat heb ik gezien mijn ervaringen met MSA (vakmanschap, liefde voor het vak, we gaan voor 100% etc.) er wel voor over.
  Maak er gewoon een dagje van, lekker rijden, bakje koffie, wat motorblaadjes lezen en met weer een fris en fruitige motor naar huis.

  Ab Hartzema

 76. Avatar
  Maarten van dorp August 7, 2015 at 10:18 pm - Reply

  beste Kenny en Niels het is alweer een paar maanden geleden dat ik met mijn bummy bij jullie was! maar vakantie he! maar ik wil toch ook even mijn waardering uitspreken over jullie vakkennis~!!! de remmen werken weer als een anker na nieuwe A.B.S pomp en stalen leidingen en ook kan ik na1000km al merken dat het olieverbruik minder is met de 15w50 van motorex kort om hier zit een tevrede mens!!……..ik kom zeker bij jullie terug!! en zeker ga ik niet meer naar een zogenaamde erkende dealer van B.M.W nederland het is toch eigenlijk treurig als bovenstaande lijst ziet is toch zo wat de helft met A.B.S problemen!!! en bmw nederland of de fabriek doet er niets aan ik heb eens kontact gezocht over een ander probleem!…..dan koopt u toch een japanner!! was het commentaar en daar kon ik het mee doen maar genoeg gal gespuwd ga zo door vr groet

 77. Avatar
  Roderick Stoffels August 5, 2015 at 1:53 pm - Reply

  Eindelijk een bedrijf gevonden waar vakmanschap, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan! Niels & Kenny luisteren je verhalen en eventuele problemen met de motor goed aan en vertellen ook eerlijk wanneer het een lastig geval is om op te lossen of de reparatie niet goedkoop zal zijn.
  Ik heb een prachtige R1200 GS uit 2009 met het euvel dat de motor zich ‘verslikt’ bij terugschakelen en dus afslaat. Erg vervelend, zeker in bochten of wanneer je een stoplicht nadert dat vervolgens op groen springt. In de garantieperiode is er door de officiële BMW dealer regelmatig naar gekeken, maar onder resultaat. De nokkenassensor is wel vervangen, maar na verloop van tijd keerde het euvel terug.
  De motor is na het verstrijken van de fabrieksgarantie ook nog een keer nagekeken door een andere officiële BMW dealer, maar ook deze kon niets vinden. De moed begon me dus aardig in de schoenen te zakken tot ik op het GS-forum veel lofzang hoorde c.q. las over MSA. En dus meteen een afspraak gemaakt.
  Niels hoorde mijn verhaal aan en vertelde meteen dat het neer zou komen op het zoeken naar de bekende speld in de hooiberg. Ik was nog geen 2 uur thuis of ik werd door Niels gebeld met het bericht dat een van de gasklephuizen niet goed functioneerde.
  Niels heeft daarnaast op internet ook nog gezocht naar soortgelijke gevallen en alle tips die hij kon vinden bij mijn motor nagelopen en gecontroleerd. Iemand die in zijn eigen tijd in de avonduren nog bezig is met zijn werk. Omdat hij het leuk en een uitdaging vindt om tot de ware oorzaak van het probleem te komen. Waar vind je dat nog?
  Er is in ieder geval een nieuw gasklephuis gemonteerd en de motor loopt een stuk rustiger en stabieler. Wat een verschil!

  Bij MSA werkt een “zeldzaam soort” vakmannen met liefde voor techniek en BMW motoren. En niet onbelangrijk…. “Service with a (big) 🙂 smile”!!

  See you next time!

 78. Avatar
  Yvo Alma June 30, 2015 at 11:41 pm - Reply

  Vandaag en afgelopen vrijdag bij Kenny en Niels geweest met mijn R 1100 RT. Vrijdag is de motor perfect afgesteld door Niels en vandaag zijn de remleidingen vervangen. Ik kan iedereen die BMW rijdt aanraden om naar MSA te gaan. Echte experts op het gebied van BMW’s en bij deze dank (@Kenny) voor het aanzetten van de airco!. Niels, bedankt voor het werk aan mijn remleidingen en voor het feit dat ik nu weer veilig kan rijden! Ik kom binnenkort weer terug bij jullie voor mijn 40 K beurt!

 79. Avatar
  Gijs Jansen June 28, 2015 at 9:34 pm - Reply

  Alweer in 2014 heb ik mij bij MSA gemeld, nadat er door een toonaangevende dealer wel heel snel werd geconstateerd dat er een nieuwe abs pomp gemonteerd zou moeten worden. Omstandigehden tijdens het ‘inspecteren’ waren wel supee; allemaal nieuwe glimmende bms’s die wachten op een deal. Ja, ja…..
  Kenny stelde snel vast dat de pomp nog wel wat langer mee kon, maar dat de remkabel (!?) een storing veroorzaakte.
  Kosten? Nul, service! Chapeau Kenny.
  Omdat mij toch wel wat kosten (Keistad indicateie:€2000, ” en kijkt u vooral uit met wat op marktplaats wordt aangeboden, want dat is allemaal heel erg moeilijk….” ) werden bespaard gelijk maar de veel te lang uitgestelde beurt laten doen.
  En wat rijdt dat ding daarna goed, schakelt lekker, koppelt super. Bizar verschil.

  Update juni 2015. ABS toch overleden. Afspraak wordt binnenkort gemaakt. Wellicht toch ook eens tijd voor een andere, bijv een 1300GT?

 80. Avatar
  Edwin June 22, 2015 at 10:29 pm - Reply

  Afgelopen zaterdag bij Kenny en Niels geweest nadat mijn 850RT steeds onregelmatiger begon te lopen en daarbij ook nog een ABS storing gaf. Ik dacht aan allerlei kostbare problemen met de Hallgever en ABS. Eerst gebeld en Kenny zei dat ik geen aannames moest doen, maar beter eerst de motor op de brug te laten onderzoeken. Er moest bovendien ook een grote beurt worden uitgevoerd. Omdat het wellicht een lange zoektocht naar de problemen kon worden, speciaal een vroege afspraak gemaakt 😀 Zo gezegd zo gedaan, lekker vroeg uit Delft naar Ede en op zaterdag zijn de wegen lekker rustig, dus mooi op tijd. Kenny en Niels waren er al en de BMW ging direct op de brug en ik instaleerde met met koffie en laptop boven. Tot mijn vreugde bleek de onregelmatige loop te liggen aan valse lucht trekkende inlaatspruitstukken. En de ABS was met een harde reset verholpen. Door mij verwachte dure reparaties aan Hallgever of ABS waren dus helemaal niet nodig. 🙂 Kenny, je had dus groot gelijk. Na nog wat nabespreking en tips (bandenspanning wat vaker controleren, volgende keer dit of dat) doorgereden naar Groningen en dan weer naar Delft. Geen problemen meer. en een uitstekend lopende motor.
  Kenny en Niels, heel hartelijk voor de goede, vakkundige en betrouwbare service tegen een goede prijs.

  Hartelijke groet en tot de volgende keer,
  Edwin

 81. Avatar
  Paul van Stekelenburg June 13, 2015 at 2:36 pm - Reply

  Hallo Kenny en Niels, hij rijdt weer lekker mijn R1200RT

  Grote beurt en slijtage artikelen vervangen. Geeft straks een veilig gevoel als we in Juli in Wales rond rijden.

  Bedankt en tot de volgende beurt of eerder als de banden weer vervangen moeten worden.

  Thx Paul

 82. Avatar
  Herman van Esch June 6, 2015 at 10:28 pm - Reply

  Vandaag mijn R1200S opgehaald na een grote beurt, banden, dikke handvaten etc. De motor is super afgesteld. Goed bandenadvies en de nieuwe remblokken in de kleur van de motor met normale werkplaatstarieven. En voor de goede service rekenen ze niets extra. Eigenlijk heel normaal. En toch wordt ik er helemaal blij van.

 83. Avatar
  Ben Houwer June 2, 2015 at 10:46 am - Reply

  Eind 2014 mijn 1150RT ingeruild bij een VW-Audi dealer voor een 1200RT bj. 2005 met 73000 km op de teller. Aangezien dit een autodealer betrof een deal gemaakt zonder garantie. Bij km stand 77400 begon de ABS uit te vallen, bij controle dealer bleek dat de ABS-pomp kapot was, opgave reparatiekosten € 2000,-. Aangezien je nog normaal kunt remmen deze reparatie niet laten doen bij dealer. Na wat speurwerk op internet goede recensies gelezen over Motor Service Amersfoort, een afspraak gemaakt met Niels voor een check, zeer hartelijk en correct ontvangen in Ede. En het was echt de ABS-pomp die defect was en vervangen moest worden. De kosten die MSA rekent voor de reparatie waren een stuk goedkoper dan de dealer en dus meteen maar een afspraak gemaakt. In de periode tot aan de afspraak ging er ook nog iets kapot in motorblok, versnellingsbak of cardan. Dus de motor op aanhangwagen eerder dan gepland naar Ede gebracht, bleek een lager in de versnellingsbak kapot gelopen te zijn. Al met al kostenpost hoger dan verwacht maar evengoed nog tegen een schappelijke prijs gelet op de hoeveelheid werk en de te vervangen onderdelen. Ben heel blij dat ik deze reparatie door Kenny en Niels heb laten uitvoeren, want naast het feit dat ze een mooie schone werkplaats hebben, zijn het 2 echte vakmensen met uitstekende kennis van BMW motoren. Tevens stellen ze de klant centraal, wat zich uit in hartelijkheid en deskundig advies voor een betaalbare prijs. Daarom kan ik MSA voor iedere BMW rijder adviseren als het onderhoud- en reparatieadres. Groet, Ben Houwer

 84. Avatar
  Geert Mulder May 30, 2015 at 9:48 pm - Reply

  Zoals velen die hier een bericht hebben achtergelaten, ben ook ik door het lezen van verschillende zeer positieve berichten bij MSA terecht gekomen. Ik kan niet anders zeggen dat dit de beste keuze was.

  Ik heb ongeveer 1,5 jaar geleden een BMW R1150RT uit 2003 gekocht van een particulier. De motor zag er netjes uit en had volgens de eigenaar zijn beurten gehad bij een lokale dealer.
  De motor reed goed en ik heb hem overgenomen tegen een scherpe prijs. Na enige tijd vond ik hem niet echt lekker lopen. Ook ik heb hem naar een lokale motorzaak gebracht voor een kleine beurt met de vraag om hem ook verder even goed na te kijken. Motor was prima, alleen olie verversen.

  De motor bleef wat onregelmatig lopen, en bij het optrekken hield hij wat in. Het was nu tijd voor echte aandacht van iemand die echt verstand heeft van een boxer. Bij een BMW dealer loop je het risico dat men allerlei zaken vervangt zonder overleg waardoor je diep in je beurs moet tasten. Daar kende ik wat voorbeelden van.
  Na enig zoekwerk kwam ik dus bij MSA uit. Voor mij niet naast de deur, omdat ik vanuit Friesland naar Ede zou moeten. Uiteindelijk toch het besluit genomen om een afspraak te maken met Kenny en Niels

  Ik heb daar geen spijt van. De motor werd door Kenny zeer zorgvuldig gecontroleerd en daaruit bleek dat hij maar zeer beperkt onderhoud heeft gehad. Alles werd keurig doorgesproken. Een penbobine bleek al zeer lang kapot te zijn en de remvloeistof was al zeer lange tijd niet vervangen.
  Daarnaast bleken nog de nodige andere zaken aan vervanging toe te zijn. Kenny is daar zeer zorgvuldig in en bespreekt dat ook steeds netjes met je. Hij is er zeker niet op uit om alles te vervangen. Als een onderdeel nog een seizoen mee kan dan laat hij dit in overleg met je zitten. Bij mij waren dat de remschijven.

  Toen Kenny klaar was heeft hij de motor nog even getest en je hoorde direct dat hij fantastisch liep.
  De rekening was keurig gespecificeerd en wordt netjes met je doorgenomen.

  Na de eerste 100 meter leek het net of je op een andere motor reed. Wat liep hij nu mooi. Echter na 20 kilometer ging mijn ABS verlichting knipperen. Op de eerste beste parkeer plaats gestopt en Kenny gebeld. Ik moest direct terug komen.

  Bij terugkomst keek Kenny al wat sip. Na controle bleek dat mijn ABS systeem was overleden.
  Een veel voorkomend probleem van BMW. Kenny had mijn remsysteem gespoeld, en omdat deze bijna niet was onderhouden heeft deze een tik gekregen. (Bij wat nalezen achteraf op internet bleek dit veel vaker voor te komen) Er stonden op dat moment bij Kenny 4 motoren op een ABS systeem te wachten. Hij gaf aan er iedere week een aantal te krijgen met dit probleem. Een BMW probleem die mij helaas ook trof.

  Na overleg met Kenny mijn motor laten staan. Hij zou er een gereviseerde ABS inzetten. Ik kreeg keurig een ruilmotor mee. Na de teleurstelling van het overlijden van mijn ABS, heb ik een week later mijn motor opgehaald.

  De terugrit naar Friesland op mijn RT was een feestje. Wat reed deze motor ineens lekker. Hij reageerde heerlijk op het gas, en remde fantastisch. Zo kende ik deze motor nog niet.

  De uitgave aan de beurt was fors hoger dan verwacht, maar wel fair, en ik heb er een fantastische motor voor terug gekregen. Mijn motor gaat voor zijn beurten alleen nog naar MSA

  Kenny en Niels bedankt voor de goede zorgen.

  Gr. Geert.

 85. Avatar
  Ger.v.Bijnen May 29, 2015 at 10:51 pm - Reply

  Was op zoek naar een goed adres voor mijn BMWR1200 RT voor het onderhoud.
  Zelf kan ik het niet laten om bijna elke dag het RT forum de nieuwe berichten te lezen.
  Zo al lezende en na alle reactie,s over Kenny en Niels toch vanuit Breda naar Ede gereden,
  dit na een afspraak gemaakt hebbende.
  Alle reactie,s op het RT forum kan ik alleen maar bevestigen.
  De ontvangst als je voor de eerste keer komt , het doornemen van het verleden van de motor
  d.m.v diverse facturen.
  Gaande hun werkzaamheden bleek wel dat beide heren heel goed weten waar ze mee bezig zijn.
  Heel open en vooral eerlijk wat er aan mijn motor moest gebeuren van de grotere tot de kleinste
  details toe werden met mij doorgesproken.
  Ga zeer zeker weer bij hun terug , want het geeft een fijn gevoel.
  Motorgroet Ger van Bijnen

 86. Avatar
  Michel de B May 23, 2015 at 10:09 am - Reply

  Niels en Kenny,

  Het was al weer een tijdje geleden (1 jaar) dat ik een beroep op jullie expertise mocht doen. De vorige keer met de R1200GS van 2004 voor een grote beurt en nu was de huidige K1200GT van 2008 aan de beurt voor de extra grote 60.000 km beurt. Het welkom was of ik er bijna iedere dag kom. Warm, betrokken en aandacht voor de motor en bestuurder. Ik had weer de juiste keuze gemaakt om de BMW dealer links te laten liggen en de BMW dokteren in Ede te kiezen voor het onderhoud. Gezien mijn zeer positieve ervaring met de GS was ik erg blij dat nu Niels de gelederen heeft versterkt ik ook voor mijn K in Ede de noodzakelijke expertise kan halen. Na alles te hebben doorgesproken ben ik op de leen K75 gestapt om zodoende het wachtten te verkorten en te genieten van een histories ritje. Super service voor een kleine prijs. TOP.

  Onderweg naar huis kreeg ik al telefoon over een geconstateerd gebrek dat buiten het regulier onderhoud valt. Het grote lager van het cardan had teveel speling. Na een keurige uitleg met prijsopgave werd dit dezelfde dag meegenomen in het onderhoud. Mocht het niet lukken dan kon ik gewoon de leen K75 gebruiken en morgen terugkomen. Mooi mee gedacht. Ook weer TOP.

  Maar dat was niet nodig en om vijf uur stond de K1200GT gewassen en wel te wachtten op mij. Na een goede uitgebreide uitleg van de werkzaamheden en een financiële injectie van mijn zijde kan ik weer veilig en vertrouwd de volgende 10.000 km wegrijden. Resume: heldere uitleg, grondig uitgevoerde werkzaamheden, motor gewassen, leen K75, betrokkenheid op de motor en niet alleen op de portemonnee. Niels en Kenny ga zo door en tot over 10.000 km.

 87. Avatar
  Rob May 21, 2015 at 10:47 am - Reply

  Toen ik laatst zijn speelgoed had gemaakt zei mijn zoontje tegen mij: “papa, hij is beter dan nieuw!” Dan weet je dat je het goed hebt gedaan. Nu mijn R1150R weer een beurt heeft gehad kan ik zeggen: “Kenny, hij is beter dan nieuw!”
  Tx Rob

 88. Avatar
  Christan van den Berg May 20, 2015 at 7:49 pm - Reply

  15 mei voor de 1e keer motor R1150R in onderhoud gebracht bij MSA.
  Grote onderhoudsbeurt en staal(rvs)/teflon rem leidingnset incl dynamoriem vervangen.
  Kenny en Niels perfect duo jongens weten waar ze me bezig zijn geven ook een duidelijke uitleg en achteraf geen verassingen in de kosten. De K75 mee als leenfiets was even vergeten hoe lekker deze fietsen ook alweer reden.Volgende keer weer naar Ede voelt goed en vertrouwd inkl. koffie en een leuk babbeltje kom daar maar eens om bij een dealeradres.
  Ga zo door en tot ziens groet Christan.

 89. Avatar
  Eric van Loenen May 16, 2015 at 7:50 pm - Reply

  Vandaag, na alle positieve berichten op het RT forum, mijn R1100RT voor een nulbeurt naar Kenny en Niels gebracht. Na een uitgebreide controle door Niels bleek dat er nog wat andere zaken aandacht nodig hadden. Uiteindelijk, na 5 uur sleutelen, weer een compleet “nieuwe” motor terug. De terugreis (ruim een uur rijden) was gewoonweg fantastisch. Mijn RT liep soepel en zonder “ruckeln”.
  Niels en Kenny, bedankt voor de goede zorgen voor mijn RT en voor mij!
  Tot volgend jaar voor de kleine beurt en de stalen remleidingen 😎
  By the way….de MSA sticker en de grip puppies maken het plaatje wel compleet! Thanx!

 90. Avatar
  ronald de busser April 18, 2015 at 8:08 pm - Reply

  Vandaag voor het eerst bij MSA geweest voor de 30.000 km beurt van mijn bmw r1200r.,, Uiterst vriendelijke ontvangst met een lekker bakkie koffie, Niels ging direct met de motor aan de gang waardoor ik boven even rustig door een boekje kon bladeren onder genot van een bakkie koffie.
  Jonge jonge wat rijd mijn motor weer lekker zeg , zo mooi heeft hij nog nooit gelopen en ik altijd maar klagen dat hij niet zo vel remt maar dit is nu ook verleden tijd .Heren jullie zien mij zeker terug voor de 40.000 km beurt en zal mijn bevindingen zeker delen met mede bmw rijders!!

 91. Avatar
  Erwin Postma April 18, 2015 at 12:09 am - Reply

  Op donderdag 26 Maart mijn 1200GSA door een collega af laten leveren voor een hoognodige grote beurt bij MSA, zijn motor stond er klaar om weer opgehaald te worden na een zeer grote onderhoudsbeurt. Op zoek naar een nieuw adres voor de motor was ik zeer enthousiaste berichten over de heren op het forum tegengekomen. Ik mag zeggen er was niets teveel gezegd, mijn GSA met bijna 100.000 KM is weer als nieuw na een behandeling door de Niels en Kenny, na nog wat nuttige info betreffende een terugroep actie i.v.m scheurtjes in de flens van het achterwiel en een tweetal waarschuwingen vanwege de nieuwe banden richting de Zaanstreek vertrokken. de flens is inmiddels door de dealer vervangen evenals nog 3 gemiste updates. Mannen jullie zien me over 10.000 zeker weer op de stoep staan dus tot oktober

  vriendelijke groet Erwin Postma.

 92. Avatar
  Robert Leenders April 4, 2015 at 7:18 pm - Reply

  Vrijdag 3 april mijn motor (R850R) voor de 2e keer naar Kenny gebracht. Voor het eerst op de mooie nieuwe locatie. Lekker koffie gedronken terwijl Kenny bij mijn motor een kleine beurt uitgevoerd heeft. Wat een vakmanschap en specialisme, super tevreden!! Motor opnieuw afgesteld, wat goed te merken is. Materialen die vervangen worden zijn van topkwaliteit en er wordt alleen iets vervangen als het noodzakelijk is!
  Wat mij betreft krijgen Kenny en Niels de warme douche:) aanrader dus!
  Tot de volgende keer!!

 93. Avatar
  Mischa Baron March 22, 2015 at 10:11 pm - Reply

  Gisteren langs geweest bij MSA voor nieuwe remschijven, hyperpro veren, stalen remleidingen en nieuwe koppakking. Ook nog een potmeter vervangen omdat die stuk bleek tijdens het afstellen. Nu rijdt de motor weer helemaal super, is wel even anders sturen en remmen zeg ! Bedankt Kenny en Niels voor de snelle service.

 94. Avatar
  Gérard van Eeten March 14, 2015 at 9:52 pm - Reply

  Vandaag ben ik , samen met mijn maatje Danny , voor het eerst met mijn GS bij Kenny en Niels van MSA geweest.
  Dit was een geplande afspraak – grote beurt 20000 km en voorband – waar ik al weken naar uit keek, want de GS was toe aan een onderhoudsbeurt.
  Bij MSA kwam ik terecht vanwege de vele positieve reacties op de site en van horen zeggen.
  Meteen een hartelijke ontvangst en een goed gevoel , mooie werkplaats ook.
  Niels heeft de service super uitgevoerd en en dat is goed te merken, het loopt allemaal gesmeerd als fabrieks nieuw.
  We hebben ondertussen gezellig gezeten in de wachtruimte met motorlectuur en lekkere koffie, helemaal top!
  Conclusie: ik ben supertevreden over de service en professionele aanpak.
  Er wordt gesleuteld met de modernste apparatuur en de vakkennis van Kenny en Niels is enorm.
  De prijs voor de beurt en band was prima , daar kom je bij de BMW dealer niet mee weg.
  Kenny en Niels hartelijk dank en graag tot de volgende servicebeurt!

  Hartelijke groet, Gérard

 95. Avatar
  Arjan W March 11, 2015 at 7:34 pm - Reply

  Vandaag heb ik een grote beurt laten uitvoeren bij Kenny & Niels. Het was de eerste grote beurt voor mijn huidige R1150RT. Ik kom al enkele jaren bij MSA en ik ben een zeer tevreden klant. Ook vandaag hebben ze me niet teleurgesteld. De motor rijd heerlijk soepel, zo lekker heeft zij nog nooit gereden (atthans in mijn bezit hebbende). Ik ben na de beurt met een kleine omweg naar het werk gegaan en heb genoten van mijn herboren machine. Tot aankomende zomer als de banden vervangen moeten worden. Groet, Arjan W.

 96. Avatar
  Gerrit Overweg February 16, 2015 at 3:53 pm - Reply

  ‘Verandering van spijs doet eten’. Met een variant op dat gezegde leek het me een goed idee om es bij Kenny Simon langs te gaan. Via het internet had ik veel positieve reacties gelezen, vandaar dat mijn r1200r (2008) nu eens niet bij de officiële dealer maar bij Kenny z’n beurt heeft gekregen (50.000 km). Ik ben aangenaam verrast. Dat komt door de hartelijke ontvangst, de zorg waarmee de beurt is uitgevoerd (hoofdzakelijk door Niels) en de vriendelijke prijsstelling.
  Zo werd een recyclizer verwijderd met de opmerking dat dit een ‘fopspeen’ was. Symptoombestrijding dus omdat in principe iedere boxer – zonder paardemiddelen – als een naaimachine moet kunnen lopen. En zo waar! En dan te bedenken dat m’n motor tot en met de 40.000 beurt alle beurten bij de BMW dealer heeft gehad. Dat geeft toch te denken.
  Kortom, afgelopen vrijdag (de 13e!) heb ik de reis Enschede – Ede en vice versa met veel plezier gemaakt. Chapeau voor service en vakmanschap!
  Met vriendelijke groet, Gerrit Overweg

 97. Avatar
  Maarten January 27, 2015 at 9:48 pm - Reply

  Afgelopen Vrijdag ben ik voor het eerst bij MSA geweest. De afspraak was naar aanleiding van alle lof op internetforums en de positieve reacties hieronder, maar vooral omdat mijn R1100RT(88500km) met onbekende voorgeschiedenis écht toe was aan een grote onderhoudsbeurt. Het werd een nul-beurt, waarbij alle vloeistoffen en filters werden vervangen, tevens 2 nieuwe banden en 3 nieuwe schijfremmen werden gemonteerd omdat deze allemaal hoognodig aan vervanging toe waren en een synchronisatie van de gasklephuizen. Kenny en Niels hebben samen aan mijn motor gewerkt, gaven uitleg waarom dingen gedaan werden en zijn prettig in de omgang voor vragen over of problemen met de motor. Na deze beurt rijd mijn Beemer in een woord solide, loopt rustiger, verbruik is significant lager, en heb ik een nieuwe motor terug gekregen. Ook al moet ik er flink voor omrijden (Voorschoten, Zuid-Holland), de volgende beurt plan ik zeker weer bij MSA.

 98. Avatar
  Marcel Toet December 5, 2014 at 6:49 pm - Reply

  Het euvel begon bijna 1 jaar geleden. Constant knipperen van ABS lampjes, “plakkend” remlicht, (haast) geen achterrem, hoog zoemgeluid bij zelfstart. In juli 2014 bij de zaak waar ik mijn fiets heb gekocht. Konden niets vinden behalve door te zeggen dat het aan de ABS zou kunnen liggen. Een specialist erbij van BMW, heeft ook niets kunnen ontdekken.

  Nu was ik inmiddels wel gewend aan het euvel maar toch. Ergernis alom. Dan wel, dan geen achterrem……Arggghhh. Mijn laatste redmiddel was Kenny. Inmiddels veel goede berichten gelezen op het forum. Ik op 23 november richting Ede… en koud dat het was….Brrrrr.

  Korte checkup van Kenny en Niels. Na een uurtje waren ze er al uit!!!!!!. Het lag aan mijn moederboard. Hup alles erop gemonteerd en om 12 uur reed ik weer richting Den Haag.

  Kenny zei het volgende: “Ik moet niet je laatste redmiddel zijn maar je eerste”. Nou dat klopt. Ik doe mijn beurten straks bij Kenny en Niels. Heb ik ook nog een leuk ritje.

 99. Avatar
  Jeroen van den Berg November 25, 2014 at 3:48 pm - Reply

  Ja mensen, er mag ook best eens een pluim uitgedeeld worden! Wij Nederlanders staan altijd vooraan als er kritiek te leveren valt, maar ik wil Niels van Motor Service Amersfoort alhier even in het zonnetje zetten. De verleiding om te zwichten voor gemak en mijn RT bij Harry Meijer in Lijnden voor een 20.000 km beurt aan te bieden was natuurlijk groot. Ze hebben me netjes met de coulance regeling voor de knopperij aan de linker kant van het stuur geholpen en de motor was door de vorige eigenaar bij Harry Meijer ondergebracht voor onderhoud. De factuur van de jaarbeurt (bij 15.000 km) zag er niet eens onredelijk uit.. Lijnden is voor mij persoonlijk wel praktisch: voor het werk motor inleveren en met lijntje 300 die ongeveer 100 meter van Harry Meijer vandaan stopt, naar Schiphol. MSA zit tegenwoordig in Ede, dan ben ik toch ff bezig op een vrije dag. Met de K75RT leenfiets naar huis gegaan afgelopen zaterdag en ‘s middags weer de RT opgehaald. Ook nu een reëel prijskaartje, de remschijven rondom hadden bij de vorige eigenaar een zwaar leven gehad (was ook aan het licht gekomen bij de aankoop keuring) en moesten worden vervangen. Maar Niels had ook nog tijd gevonden om de banden netjes op spanning te brengen (dat kan ik tegenwoordig zien op de BC) en de motor nog mooier af te stellen. Dat laatste kan ik dus merken. Man, wat loopt die boxer mooi! Ik had al geen KFR met deze fiets maar er ging een soort hoog frequent trilling door de machine heen bij snelheden hoger dan 120 km/u. Nu kan men dat als preventief beschouwen tegen bekeuringen…. Maar zonder trilling 150 km/u rijden kan mij toch wel bekoren.

  De RT is voorzien van DOHC. Dat betekent dat de afstelling van de fiets niet vlot zou verlopen. Dus ofwel hij is wel iets vlotter verlopen dan ik had verwacht dan wel hij is bij de jaarbeurt afgelopen mei toch niet zo mooi afgesteld als Niels dat heeft gedaan. Ik vermoed na een half jaar en 4.400 km toch het laatste….

  Is er dus, naast de gezelligheid, nog een reden om toch naar MSA te blijven gaan. Overigens kon ik zo ook eens een lijn motor rijden. Weet nu echt zeker dat een eventuele volgende fiets weer een BMW boxer zal zijn..

 100. Avatar
  Rene November 4, 2014 at 2:20 pm - Reply

  Niels, bedankt! voor de uitgebreide aandacht die je hebt besteedt aan mijn r1200rt/144.000km. Grote beurt 2 weken geleden, nieuwe MPR4 eronder, achterbrug lagers vernieuwd, vering opnieuw ingesteld, eerste 1000km heb ik alweer afgelegd. TOP, DANK. Tot over een paar maanden. Gr Rene

 101. Avatar
  marcel October 9, 2014 at 8:22 pm - Reply

  Na ontevredenheid over de BMW dealer op zoek gegaan naar een (nieuwe) garage. Mijn G650GS liep niet goed, maar als snel kwamen Niels en Kenny er wel achter waar het probleem zat. Verder heeft de motor een 10000km beurt gehad en heb ik een werkelijk nieuwe motor teruggekregen. Bij MSA krijg je wat eigenlijk normaal moet zijn, maar het tegenwoordig niet is, namelijk; goede service, verstand van zaken en een eerlijke prijs. Tot de volgende beurt.

 102. Avatar
  Hansie October 9, 2014 at 11:26 am - Reply

  Vorige week voor het eerst met mijn 1100rt bij MSA geweest.
  Na alle positieve verhalen van RT-rijders op het BMWRT-forum en de verwachting dat mijn oude dame (1996) hier en daar aan een update’tje toe was, naar Ede gereden. Aan Kenny (eerlijk) advies gevraagd en ook van hem gekregen, na een snelle eerste inspectie door Niels.
  Met de verzekering van Kenny dat ik een ‘nieuwe oude dame’ zou terugkrijgen, de motor in vertrouwen bij MSA achtergelaten voor een uitgebreide onderhoudsbeurt, koppeling, remmen, enz.
  Binnen enkele dagen al het telefoontje dat de RT weer klaar stond. Niels heeft hem helemaal nagelopen en aardig wat kunnen sleutelen. Nieuwe koppeling, remschijven/blokken en het nodige andere onderhoudswerk.
  De afgelopen dagen flink wat kilometers kunnen maken, genietend van het ‘snorren onder de motorkap’, de vingertoppen-bediening van de koppeling en ietwat voorzichtig met de nieuwe schijven en blokken.

  Kenny en Niels,
  Dank voor jullie eerlijke advies en het weer in topconditie krijgen van de ‘nieuwe oude dame’. Ik hoop nog veel jaren met evenveel plezier te kunnen rijden.

  Hansie,
  een tevreden klant…..

 103. Avatar
  HelmeRT (zonder T) September 25, 2014 at 12:11 pm - Reply

  Ik kon voor een prima prijs een mooie R1100RT overnemen van een particulier. Proefrit wees uit dat alles goed functioneerde en de motor reed goed, maar er was niet veel duidelijk over de onderhoudshistorie. Eigenlijk moet je dan eerst een aankoopkeuring laten uitvoeren, maar soms loopt het anders…
  Ik kon nog een mooi stukje van de vraagprijs af krijgen en heb de gok gewaagd. Op aanraden van velen van het BMW RT Forum heb ik toen contact gezocht met MSA. In eerste instantie om een lekkende keerring te vervangen, maar bij aankomst bleken ze door uitval van een andere afspraak tijd te hebben voor een complete 0-beurt.
  Bij aankomst al onder de indruk: keurige werkplaats! (Netjes en compleet) en in n0-time hadden ze mijn fiets bekeken en beoordeeld wat er moest gebeuren.

  Tevens de bevestiging dat ik een goede aankoop heb gedaan (goede fiets, goede prijs). 😛
  Ze hebben echt álles nagelopen en afgesteld en konden mij goed vertellen wat ze gedaan hebben en waarom. De machine loopt weer als een zonnetje 😎

  Ik ben helemaal blij en ga met een goed gevoel weer de weg op. Betrouwbaar adres, waar veiligheid, kwaliteit en service voorop staan. Ze gebruiken alleen kwaliteitsproducten en zadelen je niet op met onnodige reparaties of kosten. Kortom: MSA is wat mij betreft echt een aanrader!

  Niels en Kenny: Bedankt, ik kom zo rond de 100.000 kilometer wel weer eens terug voor een klein beurtje! :mrgreen:
  (En wellicht eerder eens voor een kop koffie 😉 )

 104. Avatar
  Ben van Werven September 21, 2014 at 7:39 pm - Reply

  Ik rijd ik nu 2 weken rond met een Bagster zadel. Het zit totaal anders dan het standaard Bmw zadel. Na 2 weken echter wil ik absoluut niet terug. Ja het nieuwe zadel is ff wennen, het zit harder. Niet te hard maar wel wennen. Hoera met optrekken en remmen verschuif ik niet meer. In de bochten blijf ik nu ook keurig rechtop zitten. Ja het lijkt of het nieuwe zadel iets breder is. Het opstaande randje bij je bips voel je. Maar het is echt veeeeeeeeel beter. Het buddyseat is ook gelijk onderhanden genomen en ook hier voel je de verschillen. Ja vandaag tochtje gemaakt van ruim 270 kilometer en het bevalt 😆 😆 😆 Dus Kenny, ja weer goed advies om het standaaard zadel te vervangen. En ja Bagster maakt kwalitatief erg goede zadels. Volgend project is misschien de vering vervangen door Hyperpro vering. Dus even sparen. Groeten van een zeer tevreden klant.

 105. Avatar
  Fennert September 10, 2014 at 9:12 pm - Reply

  Deze zomer mijn tweede BMW gekocht een R1150RT . Na een proefrit te hebben gereden viel meteen op dat hij niet echt lekker liep (KFR)
  Omdat ik mijn vorige RT ook bij Kenny in onderhoud had , wist ik dat ook deze RT weer als nieuw zou lopen na de bekende 0 beurt (groot onderhoud)
  En daar is geen woord van gelogen , hij is van top tot teen afgesteld en van verse olie voorzien en rijd weer als nieuw.
  Kenny bedankt !

 106. Avatar
  Freek van der Meulen August 25, 2014 at 6:20 pm - Reply

  Ben sinds 3 maanden eigenaar van een Bmw1200 lt door toeval terecht gekomen bij MSA in Ede daar de motor een grote beurt laten geven en gevraagd om de motor verder na te laten kijken ,jongens hebben verstand van zaken ben er zeer content mee en wat ik erg waardeer dat extra aandacht en tips Kenny en Niels ga zo door Super .

 107. Avatar
  Bas B August 7, 2014 at 8:44 pm - Reply

  Zo, ik ben de 100e reageerder in “klanten zeggen”. Reden voor een feestje dus 😉

  Recent mijn R1200 RT onder handen laten nemen. Rijdt weer zoals het hoort, dus er is goed werk geleverd! Ook het slot van mijn topkoffer is onder handen genomen, om deze aan te passen op mijn contactsleutel. Niels heeft zelfs geimproviseerd speciaalgereedschap moeten maken, maar met veel geduld uiteindelijk ook weer gelukt. De topkoffer gelijk maar achtergelaten om te laten spuiten, in overleg bleek er veel mogelijk.

  Niels, Kenny, beide bedankt van de 100e reageerder en tevens nieuwe trouwe klant!

 108. Avatar
  Johan Wouters August 6, 2014 at 8:58 pm - Reply

  Weekje geleden mijn 1150RT voor grote beurt bij MSA gebracht en is deze onder handen genomen door Niels. Een “nieuwe” motor terug gekregen, werkelijk loopt heerlijk rustig en toch krachtig ! Wat ik zo goedvind is dat echt de HELE motor nagekeken en onder handen genomen wordt. Hij stuurt strak (veren wat bijgesteld), remt weer alsof je een anker uitgooit….
  Kortom: geen loze praatjes van Kenny en nu dus ook Niels, maar gewoon prima werk !

 109. Avatar
  Jan Westermolen August 2, 2014 at 9:56 pm - Reply

  Niels, nog harstikke bedankt dat ik op de valreep nog mijn lekkeband , bijna op sluitingstijd, kon verwissellen.
  ben er reuze mee geholpen en volgens mijn ben je een aanwinst voor MSA

  Bedankt voor de goede service Jan

 110. Avatar
  Johan Antonides July 18, 2014 at 4:59 pm - Reply

  Voor de 1e keer voor onderhoud bij MSA. Kan niet beoordelen wegens gebrek aan technisch inzicht of de onderhoudsbeurt goed is verricht, maar heb er alle vertrouwen in. Ontvangst, sfeer en koffie dik in orde. Volgende keer kom ik hier weer!

 111. Avatar
  Francois July 11, 2014 at 6:01 pm - Reply

  Vandaag weer eens bij Kenny en Niels geweest. Dit keer niet met de 1150RT maar met de 1200GS. Ik vermoedde problemen met de final drive… er zat te veel olie bij de as! En ja hoor, kapotte keerring en lager aan het verslijten.
  Niels heeft rap een nieuwe assembly gemonteerd én nieuwe remblokken!
  Top!
  Volgende week gaat de GS naar onze basis in Umbrië, Italië, voor vele touring kilometers in La Dolce Italia !

  Tot de volgende keer weer!
  Francois
  webhost and touring guide

 112. Avatar
  Johan van der Galiën June 27, 2014 at 8:28 pm - Reply

  Mijn koppeling begaf het toen ik mijn cruiser voor de 1e keer naar MSA wilde brengen voor een grote beurt. Ik had MSA (Kenny) via internet gevonden n.a.v. de goede kritieken. Mijn motor is door de ANWB naar MSA gebracht en door de (on)gelukkige omstandigheid dat ik op vakantie moest, heeft mijn motor daar bijna 2 weken gestaan, hoewel hij na 1 dag al gerepareerd en de beurt gehad had…. Mijn kennismakiong met Kenny was dus een beetje vreemd r mijn gevoel.

  Mijn motor loopt weer soepel heeft een grondige beurt gehad en hij schakelt weer strak. Als je in de werkplaats stapt krijg je meteen een gevoel van “no nonsens” en kw aliteit. Ik ga mijn motor graag in handen geven voor onderhoud. Bedankt Kenny voor je geweldige service

 113. Avatar
  Matthijs van Beem June 26, 2014 at 10:59 am - Reply

  Bedankt Kenny voor de service van gisteren! Mijn motor is prima afgesteld, koude start is nu veel beter en reactie op gas ook. Mijn verbruik was te hoog naar mijn mening (1:15), nu 200 km verder is het verbruik 1:17,5. Dus motor is zuiniger én rijdt lekkerder!
  De nieuwe remschijven waren inderdaad flink nodig, wat een verschil nu met remmen! Ik moest hard remmen en stond bijna op mijn voorwiel.

  Hartstikke bedankt en tot over 10.000 km. Een ding is zeker: ik ga niet meer zelf sleutelen maar kom volgende keer weer naar Ede.

  Gegroet, Matthijs

 114. Avatar
  Dirk Overeem June 14, 2014 at 11:54 am - Reply

  Vandaag 14 juni mijn r850r opgehaald bij Kenny en Niels.
  Grote beurt en teflon remleidingen..wauw wat een verschil en is weer als nieuw.
  Wij als BMW rijders mogen blij zijn met deze No-nonsens service en knowhow.

  Groeten, Dirk

 115. Avatar
  G van der Meer June 7, 2014 at 4:06 pm - Reply

  Vandaag mijn r1200gs een grote beurt gehad.
  Netjes en vriendelijk ontvangen lekker bakkie koffie er bij.
  Wat mij opviel is de rust en geordendheid waarmee gewerkt wordt dit komt vertrouwd over.
  Ook tussen tijdse vragen van mij werden erg netjes beantwoord terwijl er toch word door gewerkt.
  Er is dus een mooie combinatie van geconcentreerd werken aan de motor en ook tijd voor de klant.
  Ook erg blij met mijn nieuwe odessy accu.
  Naderhand netjes uitgelegd wat er was gedaan en waarom.
  Nogmaals bedankt en ik ga zeker genieten van een mooi motor seizoen.
  Zal ook zeker terug komen voor vervolg beurten in de toekomst.

 116. Avatar
  Bert Terporten June 2, 2014 at 3:19 pm - Reply

  Ik heb een gebruikte R1150R gekocht zonder een onderhoudshistorie, via het RTForum wat vragen gesteld over het bekende fenomeen KFR, bijna alle leden vertelde mij dat er eigenlijk maar 1 oplossing is en dat was MSA, Kenny daar moet je wezen, OK Niels is er nu bij maar dat kan het alleen maar beter maken.
  Ik naar Ede daar aangekomen hebben we onder het genot van een bak koffie besloten de motor een wat Kenny noemt 0 beurt te geven, hierbij worden alle vloeistoffen in de motor vervangen en gezien de KM stand van 31.000 ook de Dynamoriem, tevens hebben we besloten beide wielen te voorzien van nieuw rubber, ik heb hem afgelopen zaterdag gebracht en kreeg de leenmotor mee om 15.00 uur zou de R1150R klaar zijn.
  Kenny vertelde dat ik een goede aankoop gedaan had wat mij gerust stelde. Ik weer op de motor naar Ermelo, Helaas is het maar 35 KM wat een genot, het was een totaal andere motor geen KFR meer fijn rijden, fijn remmen alles zo als het wezen moet, nogmaals ik weet niet of Kenny de motor onder handen genomen heeft of Niels misschien wel samen, maar ik kan alleen maar zeggen mannen chapeau. Ik zal jullie zeker aan bevelen bij andere BMW bestuurders.
  😀 Bert Terporten

 117. Avatar
  Peter Bennink May 2, 2014 at 3:32 pm - Reply

  Vorige week van een particulier een R1100RS uit 1994 gekocht. Dus vandaag langs geweest in Ede om een mooie reclame sticker op te halen voor op het achterspatbord. Oh ja, ook nog twee nieuwe banden laten monteren, polyriem laten vervangen en de motor netjes af laten stellen. En passant heeft Niels ook nog de sloten van mijn koffers afgestemd op de contactsleutel zodat ik nu echt een 1-sleutelsysteem heb en de navigatie op de accu aangesloten. Niels werkt nog maar net bij MSA en is wat mij betreft een aanwinst voor het bedrijf. Ik kreeg een vriendelijke ontvangst met een kop koffie en na kort overleg wat precies de bedoeling was ging Niels aan de slag. Een paar uur later ging ik met een heerlijk rijdende motor huiswaarts. Dankjewel voor de service Niels, mij heb je meer dan kunnen overtuigen en MSA heeft er een nieuwe vaste klant bij! Groet, Peter

 118. Avatar
  Ronald van Dulken April 30, 2014 at 10:24 am - Reply

  Mijn 1100 GS bij Kenny gebracht voor een afstelbeurt.
  Was ook wel een beetje nodig.
  Nu weer een goed lopende, en lekker op het gas reagerende motor.
  Super gedaan. 😎
  vr gr Ronald

 119. Avatar
  Rob April 23, 2014 at 9:06 am - Reply

  Gisteren bij Kenny geweest voor een zeer grote beurt aan mijn R1200GSA. Na aankomst luisterde hij even en na een 200 meter proefrit om een en ander ook te voelen hoe de motor reageert begon Kenny te knikken. Hij wist precies wat deze motor te kort kwam. Na 5 uur. was de motor dan ook weer helemaal op en top. Op mijn terugreis zat ik gewoon voor mijn gevoel op een andere motor. heel mooi soepel geluid geen geschok meer bij de 40 km/h.

  Kenny bedankt ene ik zal de bike wat meer LCD geven. ha.
  Mvgr Rob

 120. Avatar
  Ben van Werven March 11, 2014 at 7:32 pm - Reply

  Op[ maart bij Kenny geweest voor een grote beurt en een nieuwe middenbok. Eerst beginnen met een bak koffie en dan rustig de motor ontmantelen. De middenbok was erg weerbarstig, Kenny had deze nog nooit zo vast gezien. Maar voor mijn RT is dat niet uitzonderlijk. De rest van de ochtend en een deel van de middag gebruikt om de RT van vewrse sappen te voorzien en alles weer goed af te stellen. Rond 15.00 uur was alles weer klaar en ben ik met een goed werkende motor die beter als voorheen liep weer naar huis gegaan. Kortom een nuttige en aangename dag. Tot de volgende beurt Kenny. I will be back. Misschien met weer ietes wat te vast zit.
  Groetn Ben

 121. Avatar
  jan-schäfer March 3, 2014 at 8:42 pm - Reply

  Afgelopen 28-febr naar ede gereden met mijn bmw r1150rs van 2003 om door kenny een o beurt te laten doen omdat ik de bmw van een handelaar had gekocht en er geen onderhoud,s schema aanwezig was. Aangekomen in ede wat een prachtig pand super mooi en schoon en na een bak koffie ging kenny aan de gang al fluitend dus hij had er zin in. Alle sappen nieuw en verder alles wat nodig was ook nieuwe banden en na ongeveer 5 uur was kenny klaar en was super tevreden over mijn bmw hij zei dat ik een goede deal had gemaakt en mijn bmw in nieuw staat was.
  Na de rekening welke mij best mee viel ging ik weer op pad naar huis en wat een pret had ik op mijn bmw hij reed weer perfect en de michelin banden zorgden dat ik bochten en rotonde,s weer veilig kon nemen. Kenny zeer hartelijk dank voor je werkzaamheden ik ben uiterst tevreden en tot een volgende beurt en voor alle andere bmw rijders kenny is een aanrader!!!!!!!!

  Mvg Jan-Schäfer.

 122. Avatar
  Ab Hartzema February 27, 2014 at 11:25 am - Reply

  Kenny,

  Gefeliciteerd met de nieuwe locatie in Ede, je zit wel weer een stukje verder van Heemskerk maar dat maakt voor mij geen verschil (je houdt van toeren of niet).
  Ben nog lang niet aan een onderhoudsbeurt toe nadat je vorig jaar (in volle tevredenheid) mijn motor een 40 k beurt hebt gegeven.
  Kom vast eerdaags wel eens buurten omdat ik,
  a) uiteraard jouw nieuwe werkplaats wil bewonderen
  b) je nieuwe medewerker eens de hand wil schudde.
  c) dan misschien wel een afspraak met je hebt gemaakt om Xenon te plaatsen

  Met vriendelijke groet, Ab Hartzema

 123. Avatar
  René Schouten - Hilversum February 13, 2014 at 10:00 pm - Reply

  In 2012 ben ik de trotse eigenaar geworden van mijn R1150RT uit 2001 met toen 95.000 km op de teller…

  Een jaartje later en 5.000 kilometer verder vond ik het de hoogste tijd worden om m’n brommeRT eens door een specialist te laten servicen… maarja… waar kon ik – als groentje in de BMW-RT-wereld – die betrouwbare specialist vinden…?

  Op internet kwam ik al snel een zéér informatieve site tegen voor BMW-(RT)-rijders: http://www.bmwrtforum.nl wat ‘n gewéldige bron van informatie en kennis is die site zeg…

  Ik las alleen maar positieve berichten over Kenny/MSA… toen nog in Den Dolder… dus toen heb ik meteen ‘n afspraak ingepland… dat was in april 2013…

  Op bmwrtforum.nl had ik heel veel interessante informatie gelezen, dus ik pakte mijn bezoek aan MSA meteen goed aan:
  Ik ging niet alleen voor ‘n grote beurt… maar koos ook voor ‘n groot Z-Technic V-Stream windscherm (ge-wél-dig!) en progressieve Hyperpro veren (fan-tás-tisch!)…
  Na mijn bezoek aan Kenny reed mijn 12-jarige RT gewoon als níeuw (of misschien zelfs beter)… wat ‘n geslaagde verjongingskuur zeg… en iedere euro dubbel & dwars waard!

  Eind 2013 kreeg m’n RT wat vreemde startproblemen. Het leek een eenvoudig probleem, dus ik maakte de fout, om niet naar specialist Kenny te gaan, maar naar een motorgarage in mijn woonplaats. Een alleraardigste monteur, maar hij bleek niet in staat om mijn probleem op te lossen. Saillant detail hierbij is, dat deze monteur zelf ook op internet is gaan zoeken, om uiteindelijk bij MSA uit te komen, en Kenny te bellen voor advies haha… maar de monteur kwam er niet uit…

  Voor mij was het op dat moment zéker… mijn RT gaat alléén nog maar naar MSA voor onderhoud… dus weer ‘n afspraak met Kenny gemaakt… en Ede als nieuwe locatie is geen enkel probleem… prima treinverbinding!

  Vandaag mocht ik mijn RT weer ophalen bij Kenny… en m’n startproblemen zijn weer verleden tijd… yésss!!! (iets met ‘n nieuwe hallgever ofzo… zie http://www.bmwrtforum.nl voor tekst en uitleg)…
  Kenny’s “SERVICE WITH A SMILE” klopt helemaal…
  M’n brommeRT rijdt weer als ‘n zonnetje, en de kosten zijn ontzettend redelijk gehouden…

  THNX Kenny! M’n RT is weer helemaal klaar voor vele nieuwe kilometers, dus ik met ‘n BIG SMILE zeg ik… gráág tot ziens op 18 mei… tijdens ‘t BMW-RT-FORUM-TREFFEN-2014!

 124. Avatar
  J Obbens February 9, 2014 at 1:35 pm - Reply

  Mijn zoon bracht zijn motor naar Kenny voor het eerst voor onderhoud leuk gesprek goede koffie ik vond het zo goed dat ik gelijk een voor band heb laten vernieuwen en mijn onderhoud daar voortaan laat doen goede prijs niet te duur hij heeft er veel verstand van doet rustig aan overlegd met je wat er gedaan wordt beter als een BMW dealer ben erg te spreken zo als het gaat ga zo Door klant vriendelijk en vakwerk en mond reclame is de besten remedie Kenny ga zo Door

 125. Avatar
  Rob February 2, 2014 at 11:07 pm - Reply

  Hi Kenny,

  Heel veel succes gewenst hier in het mooie Ede samen met Niels, ik weet zeker dat er een heleboel RT-fanaten blij zijn dat je zo lekker centraal in het land bent neergestreken. Ik kom binnenkort even bij je kijken hoe het is geworden, kan ik meteen een afspraak maken voor een onderhouds-beurt voor het nieuwe motorseizoen begint.

  Groeten,

  Rob de Graaf

 126. Avatar
  Jenny en Jos Wiersema January 20, 2014 at 5:38 pm - Reply

  Beste Kenny,

  We wensen jou en Niels veel succes in het nieuwe bedrijfspand te Ede.

  Jos en Jenny

 127. Avatar
  Werner Buurma November 30, 2013 at 11:01 pm - Reply

  Vandaag ABSsysteem van mijn 1200 maar weer eens laten spoelen door Kenny. Warme ontvangst als altijd. Maar ook de ongeëvenaarde technische kennis van Kenny, maakt een bezoek aan hem de moeite van de rit waard. Zelfs als je ervoor vanuit Zeeland moet komen. Dank je wel Kenny, na je heerlijke koffie, de nieuwe remolie en met een set nieuwe grippuppies, kon ik weer veilig de thuisreis aanvaarden. De hartelijke groeten ook namens Thérèse, Werner.

 128. Avatar
  Eric Jochems October 28, 2013 at 10:47 pm - Reply

  Na een telefonische afspraak voor het eerst op 24 oktober 2013 bij Kenny geweest. Ik heb (had) een merkwaardig probleem met mijn R1200RT. Kon zonder probleem een paar duizend kilometers rijden en dan plotseling bleef hij niet meer stationair lopen. Dat gebeurde een paar keer achter elkaar en . . . . je kon weer duizenden kilometers rijden zonder dat de storing zich weer voordeed.
  Het is ondertussen gedurende de laatste 20.000 km een flink aantal keren voorgekomen. Ben evenzovele malen bij de BMW-dealer geweest: de RT aan de computer hangen en weggestuurd worden met de mededeling: we zien niets geks op de computer. Weer Euro’s aftikken en na verloop van tijd liep de RT weer niet stationair. Ook is, als een soort van oplossing, de elektronische gasklepregeling vervangen maar dat hielp niet (€ 125 voor niets uitgegeven . . .).
  Het stationair toerental was altijd 1000 tpm of minder maar “dat was gewoon . . . .”.
  De RT is trouwens altijd in onderhoud geweest bij de dealer en heeft alle servicebeurten gehad.
  Kenny was de eerste die echt luisterde naar mijn probleem (heb het een aantal keren op video kunnen vastleggen) en ook daadwerkelijk naar een oplossing zocht door te beredeneren wat de oorzaak zou kunnen zijn. Hij heeft de “elekronische brandstof aansturing” (als ik het goed heb tenminste) vervangen (en de accu, maar die was dan ook niet best meer).
  Afgelopen zaterdag (26 okt) kon ik de RT weer ophalen. Kenny legde uit wat hij gedaan had en zei doodleuk: “ik denk dat wat ik vervangen heb de oplossing is; betaal dat onderdeel maar als je voor de 50.000 km komt” (accu uiteraard afgerekend).
  De verbaasdheid straalde van mijn gezicht, want waar kom je dat nu nog tegen. Ik hoorde onmiddellijk dat de motor anders liep toen ik hem startte en zeer verheugd reed ik huiswaarts. Thuisgekomen: hij liep geweldig mooi stationair: 1200 tpm zoals het hoort.
  In één woord GEWELDIG. Kenny: tot de 50.000 km-beurt

 129. Avatar
  Aziz Nahil October 14, 2013 at 5:05 pm - Reply

  Zaterdag 12 oktober voor het eerst bij Kenny geweest voor mijn 1200RT. Er gaat een wereld voor je open bij die man. Was eerst bij Motopoort in Wormerveer geweest waar ze mij een raar en vaag verhaal vertelde over dingen die (met grote hoofdletters) vervangen moesten worden. Dus met andere woorden een dikke rekening. Bij Kenny geweest en het bleek allemaal mee te vallen. Ik ben heel tevreden en met goed gevoel weer op mijn machine gestapt. Kleine beurt en kleppen afgesteld en dat was gelijk voelbaar.
  Eerlijkheid duurt het langste dus Kenny thanks en tot volgende keer.
  Groetjes Aziz

 130. Avatar
  Wilco Beettjer September 7, 2013 at 9:48 am - Reply

  Twee weken terug bij MSA heb ik een nihil 0-beurt laten uitvoeren, dus alle sapjes en vloeistoffen weer vers zullen we maar zeggen,stalen remleidingen erop laten zetten en de befaamde Hyperpro veren monteren.
  Dit alles zo vlak voor mijn vakantie richting Alpen en wat heb ik van het verbeterde rijgedrag genoten!!
  Vond de RT voor die tijd ook al goed rijden, maar dit is echt een wereld van verschil, wat een genot!
  Kenny bedankt !

 131. Avatar
  Amos August 26, 2013 at 6:47 pm - Reply

  Tja, ze bestaan dus toch nog.
  Na het lezen van al deze reviews ben ik zeer onder de indruk van Dokter Kenny.
  Deze man is gewoon eerlijk, nee dat is helemaal niet zo gewoon meer in deze wereld.
  Ik begrijp na het lezen van al deze lovende reviews waarom BMW rijders er vele kilometers voor over hebben om bij hem te komen, en niemand anders.
  Je kan hem de BMW Dokter noemen.
  Deze Dokter denkt niet aan geld, hij heeft zijn passie voor eerlijkheid, de klant en de BMW.
  Ik hoop van harte dat iedereen die bij hem komt om zijn knuffel een eerlijke oprechte behandeling te laten krijgen ook Kenny niet vergeet.
  Ik weet dat wanneer een eenmans bedrijfje een twee, drie en meer mans bedrijf word, alles voobij is.
  Dus laten we met zen alle zorgen dat het bij Kenny zo blijft als het is.
  Hoe doe je dat ? Door je waardering uit te spreken.
  Je krijgt een rekening en hebt toevallig nog een briefje in je broekzak, iets wat bij mij altijd wel het geval is.
  Je snapt vast wel wat ik bedoel, want eerlijkheid en vertrouwen is echt onbetaalbaar.
  En nu maar hopen dat hij niemand in dienst zal nemen.
  Want eigenlijk willen we alleen maar dat Kenny aan onze vriend komt, en niemand anders

 132. Avatar
  Marc July 22, 2013 at 11:22 am - Reply

  Afgelopen woensdag afgereisd met mijn R 1100 RS naar MSA vanuit Belgie.
  Na 220 kilomters aangekomen bij Kenny en na een hartelijke begroeting werd mijn RS door hem gestart en na even de RS op toeren te hebben gejaagd,hoorde hij al dat hij niet zooooo lekker liep 😉
  Maar goed,daarvoor was ik ook bij Kenny op “bezoek”. De RS zou een grote beurt krijgen ( bij een kilometerstand van 209.000 !) en de remschijven voorzijde met ABS moesten er ook aan geloven.
  N.B. Kenny monteerde hierbij Brembo remschijven!
  Het eerste wat opvalt is dat Kenny uiterst secuur en bedachtzaam te werk gaat.
  Alles “clean”,geen gereedschap dat rondslingert,en ieder onderdeel wat hij demonteert wordt bekeken/schoongemaakt of vervangen.
  Ik ben op een stoel in zijn werkplaats gaan zitten en dik 4 en half uur Kenny aan het werk gezien.
  Als laatste werd even de hand gelegd aan het synchroniseren en afstellen van de RS…
  Tegen half zes vertrok ik weer huiswaarts,met een soepel draaiende RS.
  Stationair als een klokje,remmen weer helemaal 100% (ook dankzij nieuwe remblokken) en weer een heleboel veilige kilometers tegemoet te zien.
  Goede service,goede kwalitiet,goede prijs…..

  Kenny thanks!

 133. Avatar
  Louis Peters July 20, 2013 at 10:55 am - Reply

  Mijn (eerste) motor, BMW R850R reed wel, maar daar is alles wel mee gezegd. KFR, gezwabber in de bochten, trillen boven de 120. Paar keer naar de dealer terug geweest maar die vond het eigenlijk maar gezeur. Serieus overwogen om er helemaal mee te stoppen. Via het forum vond ik Kenny, gelukkig bij mij in de buurt. Drie dagen geleden heb ik de motor weer opgehaald, en tja….alles wat klanten hier, en op het forum schrijven klopt. Aardige vent, vakman en boxerliefhebber (ook een paar K’s gezien). Maar het belangrijkste is dat ik een nieuwe motor heb terug gekregen. Elke kans die ik krijg zit ik er op, met een grote grijns. Natuurlijk heb ik de sticker van m’n dealer laten vervangen door MSA. Thx Kenny

 134. Avatar
  Joke July 18, 2013 at 8:35 pm - Reply

  Afgelopen weekend kwam ik er achter dat de rechtervoorvorkpoot behoorlijk lekte. Kenny een berichtje gestuurd, en kreeg al snel bericht dat ik al binnen een paar dagen (ondanks de drukte) kon komen.
  Weer keurig en snel verholpen.

  Bedankt nogmaals Kenny, en een fijne vakantie toegewenst.

  Joke

 135. Avatar
  jan westermolen July 17, 2013 at 11:49 pm - Reply

  vandaag op en neer naar Koblenz geweest en ik moet zeggen de Michelin pr3 gaven geen krimp, nog steeds blij met deze keuze op aanraden van kenny

 136. Avatar
  Theun July 10, 2013 at 12:52 pm - Reply

  De oliekering van de achterschokbreker van mijn GS vertoonde lekkage. Ik had toen bedacht om schokbrekers en vering te verangen door Hyperpro’s. Via google bij MSA terecht gekomen. Direct vanaf het eerste contact al een goed gevoel mbt de dienstverlening. Na enig heen en weer gemail en een telefoontje kreeg ik van Kenny het advies om achter volledig te vervangen en voor alleen de veer. Op 9 juli bij MSA geweest voor de montage van de Hyperpro spullen . Kenny wilde zich volledig op zijn werk concentreren dus ik kreeg het verzoek hem niet (teveel) in de weg te lopen. Toen de grootste klus geklaard was gaf hij mij ook nog wat tips mbt zaken die ik bij mijn BMW in de gaten moet houden. Zeer tevreden met hoe de motor nu rijdt en de dienstverlening van MSA.
  Groeten,
  Theun

 137. Avatar
  Peter Wind July 1, 2013 at 6:35 pm - Reply

  Afgelopen zaterdag (29 Juni) bij Kenny geweest met mijn 1150 rt. Vorig jaar particulier gekocht, en toen in mijn eigen woonplaats olie laten verversen ed.. Ik vond na verloop van tijd dat de motorfiets wat minder ging lopen, kreeg wat meer last van het beruchte KFR en op een of andere manier “voelde” de motor niet meer goed. Dus afspraak gemaakt bij de roemruchte Kenny Simons. Om een lang verhaal kort te maken, de motor moest ernstig bij dokter Kenny op huisbezoek. Alle vloeistoffen vervangen (rem, koppelings, cardan, versnellingsbak, motorolie) nieuwe remblokjes achter, kleppen stellen en synchroniseren. Dus eigenlijk een 40 en 50 duizend beurt in 1. Toen de patient voorzien was van de nodige nieuwe levensvloeistoffen moest ik even een proefrit maken van Kenny. Het wegrijden was al totaal anders, geen happerige koppeling meer, bij het remmen geen happerige rem meer. dus dat was al totaal anders. (de abs pomp is ook gespoeld) En dan het motorische deel, het voelt weer als nieuw! Keek nog een keer tijdens het rijden naar mijn motorfiets, was dit wel dezelfde?? Ja dus.. Zo hoort een RT te rijden, de motor “klopte” weer.

  Kenny hartstikke bedankt en tot volgend jaar!!

 138. Avatar
  Werner Buurma June 21, 2013 at 2:43 pm - Reply

  Mijn R1200rt liep wat rommelig, rauwig en met wat getik op de kleppen. Afspraak maken en dan vanuit Zeeland een ritje Den Dolder maken. Na een hartelijke ontvangst en het aanbieden van een paar koppen prima koffie met een goede sigaar, toog Kenny aan het werk. Wat bleek? Mijn 1200rt had een niet nauwkeurig afgestelde klepspeling. Met geduld stelde Kenny de klepspeling correct in met als gevolg: een heerlijk draaiende motor. Nog even een snelle check van de boordcomputer, een controle op de synchronisatie van de gaskleppen en klaar was Kenny.
  Mijn vrouw zei nog: “De volgende keer niet klooien, maar meteen naar Kenny! dat bespaart je een hoop frustratie!” Gelijk heeft ze.
  Met hartelijke groeten en beterschap met Nina!
  WernerB

 139. Avatar
  Patrick van Bergenhenegouwen June 16, 2013 at 6:13 pm - Reply

  Gisteren met mijn R1100RT voor een 60K beurt bij Kenny geweest. Na een paar uur was ik weer op weg, was de regen weer vertrokken en kon ik met droog weer in het zonnetje huiswaarts op een motorfiets die weer het nodige onderhoud heeft gehad. Gezellig een bakkie, praatje met de diverse andere klanten en de tijd vliegt voorbij. Bedankt voor de gastvrije service with a smile!

 140. Avatar
  Maarten June 3, 2013 at 10:10 am - Reply

  Wederom zeer tevreden met Kenny ! Hyperpro’s eronder, nieuwe banden erbij, helemaal af !
  GS loopt als een zonnetje nadat Kenny eea perfect heeft afgesteld en abs pomp laten spoelen. Wat een kennis heeft deze vent ! Herken de motor in rijeigenschappen gewoon niet meer terug. Ben zeer blij met deze boxer koning. Service with a Smile ! Bedankt , gr. Maarten

 141. Avatar
  Oldbmw, Ton van Logchem June 1, 2013 at 1:11 pm - Reply

  28-05 weer bij Kenny geweest om de voorvork keerringen te vervangen, direct de kleppen gesteld, Kenny hoorde dat dit nodig was, en weer afgesteld de Kenny Way, tijdens de reparatie weer volop voorzien van koffie en uitgebreid uitleg over het hoe en wat met de beemer, Nina voorzien van een kluif en als dank een flinke lik, van de oude dame,.
  Op weg naar huis prachtig weer , en wat een verschil , de boxer loopt weer als nieuw, het is iedere keer een plezier een man aan jouw motor bezig te zien met passie voor de motor ongeacht.
  Heerlijk ik kan er weer tegen, hartelijk bedankt weer Kenny en tot volgend jaar, voor de volgende beurt, want die word zeker weer gedaan door MSA.

  groeten, Ton

 142. Avatar
  Jeroen beverwijk. April 28, 2013 at 9:53 am - Reply

  Kenny nog bedankt voor je voortreffelijke service.
  Mijn GS rijdt weer super en het blok loopt helemaal top!
  Geen last meer van trillingen tijdens het rijden op de snelweg.
  Ook leuk om op dat technische tekeningentje terug te kunnen zien , welk lager en onderdeel je heb vervangen aan het balhoofd.
  Super helder voor de klant om te kunnen zien wat je gaat repareren en wat het gaat kosten.

  Kenny nog bedankt en ik hoop dat je nog een tijdje blijft sleutelen.

  Groetjes Jeroen.

 143. Avatar
  Michel de Brabander April 26, 2013 at 7:29 pm - Reply

  Vandaag voor de eerste keer bij Kenny geweest.

  Ik had vooraf hoge verwachtingen naar aanleiding van de verhalen op de forums en daar is nu uit eigen ervaring geen woord van gelogen. Met 1 woord TOP!.

  Ik had vooraf een keurige prijsopgave gekregen voor de 60.000 km beurt van mijn BMW R1200GS incl. spoelen remsysteem en dynamoriem. De afrekening kwam keurig overeen met de prijsopgave ook als het iets langer duurde dan verwacht. Ik heb de hele dag met Kenny mee kunnen kijken hoe mijn GS werd vertroeteld en mij geen moment verveelt. Zelf de fietsservice (om iets te lunchen in het dorp) was inclusief.

  Ik heb zelden zo een perfectionist aan het werk gezien. Zeer schoon en secuur werk. Bij alles een perfecte uitleg over het hoe en waarom. Hier mag menige commerciële dealer een voorbeeld aan nemen.

  Service zoals het hoort. Met de klant en zijn motor als uitgangspunt en niet zijn portemonnee.

  Tot de volgende keer Kenny. Ik kom zeker terug.

 144. Avatar
  Johan Bunk April 7, 2013 at 8:58 am - Reply

  5 april 2013, na goede recensies op naar MSA voor een 60.000 beurt.
  Netjes ontvangen door Kenny en alle aandacht voor de motor. Kenny heeft alle aandacht voor je motor en behandeld deze met respect…zeer proffesioneel sleutelwerk met alleen het beste van het beste qua onderdelen. Ik dacht dat ik best tevreden was met mijn RT,totdat ik die middag op weg naar huis reed en er een wereld voor mij openging…lekker op het gas na synchronisatie en het stellen van de kleppen,nieuwe Michelin Pilot 3 banden…wat een genot en rijcomfort!
  Het was een gezellige dag en veel opgedane kennis m.b.t. de historie van mijn motor.
  Ik kom zeker terug bij Kenny en Nina…balletje gehakt bij de slager in het dorp was ook toppie!

  Kenny bedankt voor het op orde brengen van mijn motor

  Groetsels,

  Johan Bunk

 145. Avatar
  Koen March 24, 2013 at 10:05 pm - Reply

  Een voorjaarsbeurt kostte iets meer dan gedacht…..
  De remschijven van de 1100 RT moesten er aan geloven meldde Kenny mij. Dat was even slikken, maar moest natuurlijk wel gebeuren.
  Toen in de motor ophaalde liep hij weer als een zonnetje. Nu nog wachten op het mooie weer en de kilometers volgen vanzelf.
  Kenny dank je wel voor je service en je zorgvuldigheid!
  Groetjes,
  Koen

 146. Avatar
  Bertus Nijmeijer March 24, 2013 at 8:19 pm - Reply

  Had al veel gelezen over de passie van Kenny voor BMW.
  Vorige week mijn RT 1100 naar Den Dolder gebracht voor een grote beurt en om de motor geheel even na te lopen. Volgens Kenny was het nalopen geen overbodige luxe.
  De motor was 2 jaar geleden particulier gekocht en heb er door diverse omstandigheden bijna niet op gereden.
  Hiervoor had ik een Yamaha Virago 1100. Het verschil tussen beide motoren is enorm in het voordeel van de BMW. En het voordeel wordt nog veel groter als deze BMW door Kenny is nagekeken en behandeld.
  Hij liep fantastisch op de terugweg naar huis, en hij schakelde weer tiptop… Ondanks de kou, en de vele windstoten op de terugweg was het een nieuwe ervaring.
  Kenny, hartstikke bedankt en tot over 10000 km.

  Groeten, Bertus

 147. Avatar
  Rob de Graaf March 14, 2013 at 6:07 pm - Reply

  Vandaag mijn 850 RT voor het eerst door Kenny onder handen laten nemen. Best spannend want ik heb de motor nog maar kort, gekocht van particulier (motor was wel bekend) dus dan is het toch nog wel spannend of er geen gekke dingen tevoorschijn komen. Kenny heeft er de tijd voor genomen om hem helemaal na te lopen, te voorzien van nieuwe levenssapjes en motorisch perfect af te stellen. Ja helaas, achterbandje, remschijf achter en remblokken achter waren volgens Kenny toch echt aan vervanging toe, viel dus even wat tegen qua begroting, maar nu kan mijn rode vriendin er dan ook weer een heel seizeon tegenaan. Kenny straalt een en an professionaliteit uit, je merkt dat zijn werk zijn hobby is. Zo vind je ze maar weinig. Jammer dat hij alleen in motoren doet, mijn autodealer kan daar nog wat van leren. In ieder geval heeft hij er weer een klant bij, meteen de dealersticker op het achtersparbord vervangen en ondanks de kou weer met veel plezier terug gereden naar Ede. Kenny, bedankt!!

 148. Avatar
  Benjamin B March 13, 2013 at 8:39 pm - Reply

  Vorige week mijn motor bij Kenny gebracht. Hij werd mij aangeraden op het RT forum. Ik was al eerder ergens anders geweest maar had zeer mijn twijfels qua prijs eerlijkheid en vakmanschap en ben gaan zoeken naar een alternatief. Zo kwam ik bij Kenny uit. Professionaliteit, vriendelijkheid en eerlijk ook qua prijs. Met ook nog een kop koffie en een enthousiaste Nina die je begroet wanneer je binnen komt. Na een goed advies van Kenny na mijn verhaal aangehoord te hebben mijn 1100RT bij hem gelaten. Schokbreker lekte als een kapotte kraan, dynamoriem was een ramp, achterlicht stuk en alles zat redelijk vast geroest en had een flinke beurt nodig. de vorige eigenaar had hem niet echt goed verzorgd. Toen ik de motor ophaalde en naar huis reed, wat een verschil! Dus zo moet een RT voelen als je de bocht door gaat! Hij rijdt weer super!! Bedankt voor de goede zorgen! Tot de volgende keer bij de kleine beurt. Top! Groetjes Benjamin

 149. Avatar
  Jos WRSM March 10, 2013 at 12:00 am - Reply

  Zo, de 80k staat weer op de klok.
  M’n RT is zojuist door Kenny voorzien van een grote o/h beurt, nieuwe remblokken, dynamosnaar en een doorgespoeld remsysteem.

  En dat merk je goed! _004
  Wat rijdt de Dikke Duitser weer vreeeeeselijk smooth.
  Nauwelijks trillingen, heerlijk soepel.
  Met het stijgen van de kilometers lijkt het blok steeds fijner te draaien.

  Kenny, thanks again voor de TLC! Jammer dat van m’n fraai gewassen motor weinig meer is overgebleven na een regenachtige terugrit naar de polder 😯

  Egghead

 150. Avatar
  Jako January 26, 2013 at 5:59 pm - Reply

  Vandaag werd mijn R1200RT terug gebracht door Kenny. Motor weer helemaal tiptop, voorzien van nieuw setje Michelin Pilot Road 3. Grote (80.000 km) beurt gehad, nieuwe dynamosnaar en abs pomp en remsysteem doorgespoeld.

  Woensdag heeft Kenny de motor gehaald en, zoals gezegd, vandaag weer terug gebracht. Ondanks de schone doorgaande wegen, durfde ik de gok niet aan om van Almere naar Den Dolder te rijden. Al eerder een afspraak verzet en besloten de motor maar door Kenny op te laten halen om lekker vertroeteld te worden en daarna terug te brengen. In overleg blijkt alles mogelijk!!

  “Sorry dat ik hem niet heb kunnen wassen” waren Kenny’s eerste woorden bij het afleveren. Dat zegt wat mij betreft voldoende over zijn liefde voor het (motor)vak.

  Nu maar wachten tot het gaat dooien, dan lekker wassen en poetsen. Normaliter rijdt ik de winter gewoon door, maar nu door omstandigheden vanaf half november
  al niet meer op pad geweest. Kan bijna niet wachten…

  Kenny, hartstikke bedankt voor je goede zorg en service. Zodra de wegen schoon zijn, zal ik weer overal in Nederland trots met de MSA-sticker rondrijden

 151. Avatar
  Eilert January 4, 2013 at 12:49 pm - Reply

  Beste Kenny,

  Op deze plaats wil jou nogmaals bedanken voor je persoonlijkheid en vakmanschap!
  Aan het begin van dit jaar kocht ik een r1100rt en via dit forum ben ik bij jou terecht gekomen. Toen ik uit Friesland bij jou aankwam begroette
  de hond Nina mij en dronken we eerst een kop koffie. Jij bent de hele dag met mijn motor bezig geweest en hebt er veel aan gedaan! Bij alles wat je deed
  gaf je uitleg en ik zag een gedreven vakman met liefde en passie aan mijn motor werken!

  Dank daarvoor en tot ziens bij de volgende beurt in Den Dolder!

  Eilert

 152. Avatar
  Rob Veenstra January 3, 2013 at 9:48 pm - Reply

  Vandaag was het dan zo ver. Tijd voor een eerste grote beurt voor mijn R1100RT. Ik heb deze motor nog niet zo lang en had ook geen ervaring bij het aanschaffen van een motor, natuurlijk wel zicht op versleten banden of een lekke uitlaat, maar dat is het dan ook wel zo’n beetje.
  Na een donkere regenachtige rit aangekomen in Den Dolder. Koffie stond klaar, kennisgemaakt met Kenny (en zijn trouwe viervoeter) die direct op onderzoek uitging.Mijn klachten kende hij ongeveer en na en uitgebreide inspectie ging hij aan de slag. Kappen er af, alle vloeistoffen er af, oude riem er af, kapotte bobine, bougiekabels en bougies verwijderd. Soms hoofdschuddend over zoveel amateuristisch geklooi van de vorige eigenaar en een beetje van mij, stukje bij beetje, en let wel, zeer gestructureerd de motor weer voorzien van nieuw levenssap, nieuwe organen en dus nieuw leven.
  Ondanks dat ik er niet overdreven veel verstand van had, zag ik wel dat de motor er heel slecht aan toe was. Gaandeweg de middag zag de motor er weer als motor uit en heb ik nog grip-puppy’s laten monteren en een verlengd spatbord (beide geen overbodige luxe).
  Na te hebben afgerekend (goede kwaliteit voor een hele nette prijs) en afscheid te hebben genomen, de rit huiswaarts begonnen. Behalve dat de motor in de garage al vele malen beter liep, kende mijn terugrit alleen maar kaakkramp: een smile van oor tot oor. Zo rijdt een R1100RT dus. Ik was al blij met mijn RT, maar dit was voor mij toch wel een hele positieve openbaring.

  Nu denkt u misschien, goh wat een positief verhaal, die vent heeft aandelen in de winkel. Welnu beste lezer, nee dus. Ik ben een klant die goede service waardeert en die er niet van houdt om afgepoeierd te worden met matige kwaliteit. Ik heb goede service ontvangen van een winkelier die verstand heeft van zijn waren. Dit is tegenwoordig meer uitzondering dan regel.

  Ik ga een leuk motorseizoen tegemoet met een veilige en ‘nieuwe’ motor en daar zie ik reikhalzend naar uit.

  Tot slot,
  Kenny, bedankt en tot de volgende keer,

  Met vriendelijke groet,
  Rob Veenstra

 153. Avatar
  moh_fan December 9, 2012 at 3:05 pm - Reply

  Dat had ik véél eerder moeten doen!
  Vorige week leverde ik mijn wielen met versleten rubber in bij MSA, om de velgen te laten poedercoaten en vers rubber te laten leggen.

  Vandaag zijn de wielen weer omgewisseld en wat is het gaaf geworden!
  De kleur van de velgen is matt-zwart geworden, banden voor en achter Michelin Pilot Road III.

 154. Avatar
  Niek December 2, 2012 at 10:33 pm - Reply

  Met veel belangstelling heb ik steeds de verhalen over Kenny gelezen en was dan ook erg benieuwd.
  Ben afgelopen donderdag voor het eerst (na afspraak) bij Kenny geweest (MSA) en inderdaad er is niks teveel gezegd en geschreven.
  Heel gedreven wordt er aan je motor gewerkt en heel geduldig wordt eea ook uitgelegd.
  Sterker nog………. Kenny voelt zich bijna schuldig als er een onderdeel vervangen of vernieuwd moet worden als hij het vermoeden heeft dat je daar niet op gerekend had.
  Goeie service én met dubbel K (Koffie en Kenny)
  Kenny…. Bedankt voor de service, de lekkere koffie en het geduld wat je voor me had.

  Groet, B10 (Niek)
  ps, geef de hond een dikke aai van me.

 155. Avatar
  BMW November 18, 2012 at 6:39 pm - Reply

  Vorige week een nieuw achterbandje bij Kenny eronder laten zetten , bridgestone eraf en een MP3 eronder ik ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen. En afgelopen week ook een grote beurt uit laten voeren aangezien de historie niet bekent was van mijn R1100RT. Ik heb er nadien nog geen echte grote afstand mee gereden omdat ik op steenworp afstand van Kenny woon.
  Maar het kortje stukje (7km) naar huis al wel gemerkt dat de motor een stuk lekkerder ronddraait en dat hij in een hogere versnelling met een lagere snelheid in bv de bebouwde kom ook lekker rijdt.
  Kenny bedankt voor de service en de sticker onder het kenteken! En niet vergeten de koffie…..is lekker

 156. Avatar
  Ralph Volkers November 18, 2012 at 10:17 am - Reply

  Hallo Kenny,
  Zaterdag, 17 november 2012.
  Na een korte en prettige kenninmaking was je gisteren in de gelegenheid om mijn motor grondig (40K beurt)onder handen te nemen. Nou dat is je prima gelukt hoor. Wat is de motor fijn afgesteld. Gewoon genot om de motor, ondanks de koudere weersomstandigheden, te kunnen rijden. Mij heb je als klant gewonnen hoor, dank je wel.
  Vriendelijke groet, Ralph

 157. Avatar
  Ben November 10, 2012 at 3:17 pm - Reply

  Vrijdag 09-11 om 09:00u bij Kenny voor de 180000km beurt, is een grote beurt. Alle vloeistoffen worden vervangen, filters worden vervangen en de dynamoriem. Kleppen gesteld en synchroon gecontroleerd omdat een van de stadslicht-leds een storingsmelding geeft worden ze beiden vervangen. Behalve dat de schakelaar voor “linksaf” slijtage vertoond bij het terug veren (soms) zijn er geen bijzonderheden te vermelden. Olie verbruik is 1 : 8000, benzine verbruik gem 1: 20. Rond 15:15u staat de RT weer tip top buiten. Kenny bedankt voor je inzet en vakkennis.

  Nu gaat de RT een poosje een winterslaap houden behoudens erg mooie winterse dagen dan mag hij even een rondje rijden.

  Ben

 158. Avatar
  Harm November 10, 2012 at 1:24 am - Reply

  Een aantal weken geleden bij Kenny van Motor Service Amersfoort een Bagster comfort zadel besteld en afgelopen maandag opgehaald. Dankzij het gel gedeelte zit het zadel heerlijk. Je merkt dat de druk heel gelijkmatig verdeeld wordt. Ik kan me zo voorstellen dat na een rit van een km of 400 m’n kont me heel dankbaar zal zijn .Naast het merkbare comfort verschil ziet het zadel er ook nog eens heel mooi uit….al zeg ik het zelf. Het is helemaal naar eigen smaak samen te stellen dus….als je liever een kawasaki groen biesje wil dan kan dat ook, Kenny regeld dat zo!

 159. Avatar
  Olaf November 8, 2012 at 2:54 pm - Reply

  Ongeveer een maand geleden kocht ik een R1100RS. Uiterlijk in uitstekende staat. Technisch waren er de nodige twijfels. Even bij Kenny langsgeweest voor een eerste indicatie. Kenny kon vrijwel exact aangeven wat urgent was en wat minder urgent was. Nadat ik besloten had om alles in één keer uit te voeren kwam mijn BMW op de operatietafel bij Kenny terecht. Met chirurgische precisie is de complete refit uitgevoerd: versnellingsbakrevisie, nieuwe koppeling, cardanlager, grote beurt, afstelling, synchonisatie, band enz. Vorige week heb ik mijn motor weer opgehaald. Mijn motor? Het leek wel een nieuwe motor, wat een verschil! Ik ben zo blij dat ik naar Kenny’s adviezen heb geluisterd!
  Duur? Veel geld, dat zeker. Maar beslist niet duur! Mijn R1100RS had zijn looks al mee, nu is alles technisch ook 100%.
  Kenny’s motto “Service with a smile” zou ik willen aanvullen met “….from the customer”. Kenny bedankt.

 160. Avatar
  jan October 29, 2012 at 2:43 pm - Reply

  Donderdag 25 oktober bij kenny geweest voor een storing en direkt maar een kleine beurt en doorspoelen remsysteem laten doen.
  Ik kan niet genoeg benadrukken om het remsysteem door te laten spoelen, bij mij kwam het zwart eruit en het is een behoud van je remsysteem met in het bijzonder de rembekrachtiger, een kapotte rembekrachtiger kan aardig in de papieren lopen .

  Kenny nog bedankt dat er ruimte was om de beurt en doorspoeling direkt aan te kunnen pakken.

  Tot de volgende keer Jan

 161. Avatar
  Jim Brotherton October 21, 2012 at 9:40 am - Reply

  I had heard about Kenny before I went on a vacation and it was my intention to stop by sometime, introduce myself, see what sort of operation he has. While on vacation in England/Scotland the rear differential bearing failure occurred, Bike had to be trailered back to the Netherlands by the ANWB. I had to designate a repair facility, first I was going to choose a BMW dealer, at the last minute decided to let Kenny give it a shot, sort trial by fire,. After the repair and a tune-up ‘grote beurt’ the bike has never run as good as it does at this moment. The bike was repaired quickly and professionally. Needless to say I now will be bringing my 2 BMW’s to Kenny.

 162. Avatar
  E van Eden October 18, 2012 at 9:02 am - Reply

  Al na een paar maanden stond ik weer bij MSA op de stoep.
  De volgende 10.000km waren in no time onder de wielen van mijn Bullige Beier doorgeschoten.
  De teller geeft nu een ruime 70k aan kilometers aan.

  Tijd voor een kleine onderhoudsbeurt en een verse achterband.
  Kenny heeft de MPR2 vervangen door een MPR3 (die ik ook al een tijdje om het voorwiel had zitten).
  Dat rijdt weer lekker zeg, zo een ronde, niet door snelwegritten afgevlakte achterband.
  Bochtjes kunnen weer dansend genomen worden.

  Kenny liet me het verschil qua stevigheid voelen tussen de oude versleten en de nieuwe band.
  Het profiel op de oude zag er na 16 duizend kilometer niet eens slecht uit, maar wat was het loopvlak dun en slap geworden! Geen enkele stevigheid meer in het rubber te ontdekken. Verder doorrijden zou m/i vragen om problemen zijn.

  Na de RT voorzien te hebben van verse olie/filter (en wat inspecties) kon ik weer met een fit rijdende motor onder de bips naar huis.

  Thx voor de goede zorgen voor m’n motor. Tot over de volgende 10.000km Kenny!

 163. Avatar
  M Koskamp October 7, 2012 at 12:41 am - Reply

  Vandaag ook kennis gemaakt met Kenny. Ik had een nieuwe achterband nodig en een keerring voor de rechter voorpoot. Kenny heeft dat met veel geduld en aandacht hersteld (er waren wat boutjes en moeren die tegenspartelden). Alles is uitgevoerd tegen een zeer redelijke prijs. Voor het wegrijden nog even de voorband bijgevuld en mijn achtervering bijgesteld. Al met al prima service en ik kom graag terug voor onderhoud!

 164. Avatar
  Mischa October 3, 2012 at 8:01 pm - Reply

  Op 2 okt voor het eerst bij Kenny geweest om mijn rt 1100 na te laten kijken. Na veel problemen te hebben gehad die mijn vorige dealer niet op kon lossen ,ben ik via het rt forum bij kenny terecht gekomen .
  Kenny had het probleem snel gevonden ,bobine uitgewisseld en nog wat afstellingen gedaan vering nog even afgesteld ,en nu rijd de rt weer als een zonnetje . Ik zit nu weer met plezier op de motor.
  Bedankt voor de snelle service Kenny je ziet me zeker terug voor verder onderhoud.

 165. Avatar
  Marcel Marsman September 29, 2012 at 7:14 pm - Reply

  Hey Kenny,

  Bedankt voor de goede service bij de 90000km beurt.
  Tot over 4/5 maanden dan neem ik gebak mee als de teller op de 100000km staat.

  Goed weekend

  Marcel Marsman

 166. Avatar
  Robert Leenders September 27, 2012 at 10:10 pm - Reply

  Vorig jaar mijn eerste motor gekocht, een R850R. Na het lezen van ervaringen van BMW motorgebruikers bij het RT forum en na het lezen van de reacties van klanten op de website van MSA motoren bij Kenny terecht gekomen voor een 0 beurt. Als je je motor koestert is dat het enigste betrouwbare adres volgens mij. Super tevreden over de nieuwe afstelling van mijn motor en handelswijze van Kenny. Ik ga ook zeker de volgende keer terug, fijne persoonlijke behandeling met goede adviezen! Tot de volgende keer(ik wil nog een keer een nieuw zadel Kenny dus je ziet me wel een keer verschijnen

 167. Avatar
  Bas September 19, 2012 at 7:20 pm - Reply

  Vandaag met mijn BMW R1100RT bij Kenny geweest. Goede service en lekkere koffie!
  De motor is verwend met een grote beurt, nieuwe accu, nieuwe nokkenas kettingspanner, nieuwe dynamoriem en remblokken vóór. Verder ook gelijk Grip Puppies laten monteren. De terugreis was een complete verrassing! Wat rijdt dat lekker zeg! De motor loopt mooi, pakt mooier op, schakelt lekkerder, is veel stiller, start beter en rijdt helemaal geweldig!!
  Kenny heeft verstand van zaken en denkt met je mee. Mijn BMW is in goede handen bij hem, dus over 10000 km (of 1 jaar) ga ik zeker weer naar Den Dolder!
  Warm aanbevolen!

  Met vriendelijke groet,
  Bas

 168. Avatar
  Marcel van Kesteren September 6, 2012 at 5:27 pm - Reply

  Vorige week werd ik geconfronteerd met een ABS probleem waarbij mijn motordealer met de mededeling kwam dat mijn ABS pomp moest worden vervangen, kosten meer dan € 2.000,= (slik).
  Het betreft een BMW R1150 RT uit 2002 met 54000 km, dus een dilemma.
  Via het BMW RT forum bij Kenny terecht gekomen en ben vandaag in Den Dolder geweest en hij heeft er een 2e hands pomp ingebouwd, tegen een redelijke prijs.
  Kenny super bedankt voor de snelle service en vooral voor de passie waarmee jij de motor onderhanden hebt genomen.
  De oorzaak ligt zeer waarschijnlijk aan vervuilde remolie die inderdaad erg zwart was. De motor krijgt ieder jaar netjes zijn beurt en dan hoop je maar dat alles wat op de factuur staat ook daadwerkelijk wordt gedaan.
  De praktijk blijkt helaas dus anders te zijn.
  Ik kom zeker terug voor het reguliere onderhoud.
  Met vriendelijke groet,
  Marcel van Kesteren

 169. Avatar
  Henk Zeeman August 31, 2012 at 9:52 am - Reply

  Na 14 jaren mijn GS bij gerenomeerde BMW-dealers in onderhoud te hebben gehad ben ik nu om. Mijn motor is namelijk na een groot onderhoudsbeurt bij MSA beter afgeleverd dan ooit tevoren. Kenny Simon heeft absoluut kennis van zaken, een enorme vakmanschap en kan alles aan je BMW Boxer doen wat nodig is. Wees goed voor jezelf en je BMW Boxer; ga naar Motor Service Amersfoort. En je zit weer met een ‘Big Smile’ op je motor!

 170. Avatar
  Ben1100rt July 24, 2012 at 11:59 pm - Reply

  Ook mijn ABS werkt nu naar behoren. De voorwielsensor is vervangen door Kenny. Nu gaan elke keer de ABS lampen wel uit. He did it again, Super Kenny, bedankt!!

 171. Avatar
  Bernard July 2, 2012 at 6:31 pm - Reply

  Hoi Kenny,

  Hij rijd weer geweldig, wat een verschil zeg.
  Motor trilt niet meer zo als ik 30 km/h rijd, dan loopt hij soepel dat was voorheen wel anders.
  Als je vol gas geeft bromt de motor ook veel lekkerder als voorheen.
  Wegligging is enorm met de pilot road 3 banden.
  Ik heb weer plezier gehad op mijn rit naar huis.
  Bedankt TOP!
  Alles netjes afgehandeld.
  Ik heb het contact als zeer prettig ervaren en hoop voorlopig even geen gebruik van jou te hoeven maken (niet negatief bedoeld).
  Maar als het weer nodig is zie je mij zeker weer terug, ben blij dat ik de goede reviews over MSA op internet heb gelezen.
  Nogmaals bedankt.

  P.s. En nog bedankt voor het afdekken van de foute reclame (motopo…blabla..) op het nummerbord, die sticker van jou blijft er zeker opzitten.

  Groetjes Bernard

 172. Avatar
  Joan June 26, 2012 at 11:43 pm - Reply

  Kenny, dank voor het repareren van mijn ABS. Kan echt wel een verschil merken met mijn vorige ABS, dat was een overheids ABS. Nu kan ik het rempedaal haast niet aanraken of ik sta stil! Jeetje, wat was ik blij dat er geen auto achter mij reed toen ik bij de stoplichten in Groningen kwam 😉
  En de motor rijdt weer heel erg soepel na die 40K beurt! Echt heel prettig.
  Dank voor je toegewijde zorg en tot de volgende grote beurt
  Joan

 173. Avatar
  Bert M June 21, 2012 at 11:41 am - Reply

  Hoi Kenny!

  Sinds gisteren de HyperPro veren onder de RT. Heb een heel veelzijdige ronde gereden. Ben onderweg een keer gestopt om aan de hand van mijn kentekenpapieren te controleren of ik wel op mijn eigen RT zat… Wat een wereld van verschil! Dank je wel voor de leuke, interessante en erg leerzame ochtend. En daarnaast is het bij jou altijd gezellig. Prima koffie ook trouwens!

  groeten

  Bert

 174. Avatar
  Ben June 21, 2012 at 12:30 am - Reply

  Op dinsdag 19-6 bij Kenny geweest voor de 1e grote beurt die mijn 1100RT kreeg sinds ik de bezitter ervan ben. Door de file naar Den Dolder, om 08
  50 aanwezig Kenny heeft gedaan wat nodig was, vloeistoffen vervangen, remblokken vervangen, remolie vervangen, accu vernieuwd voor een Odyssie en de rest van de grote beurt afgewerkt. Alles in een rustig maar zeer weloverwogen tempo. Om 16.00 uur was de RT weer gereed voor vertrek maar helaas bleef de abs lamp wel branden. Veroorzaker schijnt een kapotte voorwiel sensor te zijn, deze is dus besteld en wordt komende week waarschijnlijk gemonteerd. Ben zeer tevreden over datgene wat gebeurd is aan de motor, hij loopt als een zonnetje. Ik moet alleen nog ff wennen aan de remmen, nieuwe olie en blokken geven toch een heel ander gevoel. De verhouding prijs – prestatie vindt ik meer dan voldoende. Kenny je hebt er een meer dan tevreden klant bij.

 175. Avatar
  Kees van Dijk June 8, 2012 at 9:08 pm - Reply

  He die Kenny, Vandaag op mijn GS de nieuwe achterband binnen en door jou gemonteerd. Vorige week voor het eerst bij je geweest voor het repareren/vernieuwen van de koppelingcylinder bij de bak. Bleek echter dat door de lekkage ook de koppelingsplaat naar de …..was. Alles dus nieuw nu. Tijdens mijn retour reis, merkte ik een soepel lopend, schakelend blok en koppelen als nooit te voren. Vandaag vertelde je dat je Motorex olie in de bak had gedaan. Dit is dus echt merkbaar! Super!! Ik ben erg te spreken en tevreden over het geleverde werk. Kenny je bent een vakman. Nogmaals bedankt voor de goede service. Tot de volgende keer.

 176. Avatar
  Fred June 8, 2012 at 5:31 pm - Reply

  08 juni met mijn GS1150 voor een grote beurt bij MSA geweest. De GS heeft lang stilgestaan en de onderhoudshistorie was niet duidelijk. Kenny heeft dit voortvarend opgepakt en een goede “nulstand” vastgelegd. Hij loopt als een zonnetje en het is een plezier om er op te stappen. Mooi is dat je bij Kenny gewoon mee kan kijken wat hij allemaal uitvoert met je fiets en niet te beroerd is om je informatie te verstrekken en tips wat je wellicht in de toekomst nog kan verbeteren. Mooi dat dit soort service tegenwoordig nog mogelijk is.

  Oh ja Kenny, de koplamp zit weer goed vast. Een kunststof houdertje was door het gat heengeschoten. Met behulp van jouw printje weer kunnen herstellen en schijnt de lamp weer goede kant op.

  Kenny bedankt voor de cervice en tot over 10.000 km

 177. Avatar
  Renier June 4, 2012 at 2:47 pm - Reply

  Via motorforums ben ik bij Kenny terecht gekomen. Ik zocht iemand die mijn motor een grote beurt kon geven en tegelijkertijd mij het hoognodige kon leren over motoronderhoud voor mijn motortrip door Afrika. Na Kenny telefonisch gesproken te hebben, wist ik meteen dat ik aan het goede adres was.

  Kenny bedankt voor de informatieve dag! Mijn GS loopt weer als een zonnetje en heb veel van je kunnen leren!

 178. Avatar
  Joke June 2, 2012 at 7:40 pm - Reply

  Dag Kenny,
  Je hebt mijn motor zo goed afgesteld dat het weer leuk is om te rijden.
  (niet gelukt bij anderen)
  Ben blij dat je mijn klacht wel serieus opgepakt hebt.

  Je hebt er een nieuwe “klant” bij.

  Nogmaals bedankt!

  Joke

 179. Avatar
  Patrick van Bergenhenegouwen June 2, 2012 at 5:40 pm - Reply

  Vandaag bij Kenny langsgeweest voor een grote beurt aan mijn R1100RT. De motor was er aan toe, liep niet echt perfect (kfr) en had een aardig hoog verbruik van 1:12.. Toen Kenny er aan begon heb ik over zijn schouder mee kunnen kijken wat er allemaal bij zo’n grote beurt komt kijken. Zo is het afstellen en synchroniseren een vak apart en dat kan je wel aan Kenny overlaten! Ik was enorm verrast met de terugreis naar huis..De motor loopt zoveel rustiger en reageert net even beter dan voorheen! Ook het verbruik is, zoals ik nu kan zien, afgenomen. Voor mij was het dus een succesvolle en gezellige middag en ik kan er de eerstvolgende 10.000 km weer tegenaan!
  Kenny bedankt, het was inderdaad nodig en hij rijdt als een nieuwe 😉

 180. Avatar
  Richy May 30, 2012 at 6:29 pm - Reply

  He Kenny zoals belooft hier mijn bericht , alseerst nog bedankt voor die snelle levering , de koplamp zit en ziet er goed uit.
  Je bent een prima kerel en komt je beloftes na.
  Tot gauw maar weer by phone of misschien in Amersfoort.

  Groetjes uit Luxembourg

 181. Avatar
  francois May 23, 2012 at 6:51 pm - Reply

  Kenny heeft vandaag de 1150RT zijn (haar?) 60.000 beurt gegeven. Nieuwe vloeistoffen in alle systemen, nieuwe distributieriem, Zwitserse olie (MOET wel goed zijn!) en zelfs nieuwe handvatjes ……. hoe heten die dingen nu ook weer ? Pussy Grips? Och gut…. 😀

  Zoals altijd gezellig en weer een perfekt spinnende boxer voor een paar maanden Alpenwerk dat weer aan komt !

  Dank Ken, top !

  Francois
  http://www.EuropeRides.com

 182. Avatar
  Marcel Marsman May 22, 2012 at 4:59 pm - Reply

  Vandaag bij Kenny geweest voor de 80000km beurt van mijn r1150rt. Heel erg prettig dat je erbij kan blijven, en vragen kan stellen. De motor rijd heel erg prettig, je merkt verschil in rijden, trekkracht en motorisch loopt hij fijn.
  Ik ben erg tevreden.
  Kenny bedankt!! Het klopt wat ze over je vertellen.

  Marcel

 183. Avatar
  Vinz May 16, 2012 at 5:59 pm - Reply

  ABS POMP-Ectomie
  Kenny heeft mijn 1200 CL waarvan de abs-pomp kapot was voorzien van compleet nieuwe leidingen ! remt nu prima, een nooit meer een storing !
  goede service , lekkere koffie , aardige vent met veel kennis van zaken !
  kan ik iedereen van harte aanbevelen !

  Kenny : nogmaals : THANKS A LOT !!!!
  groeten uit Soest ,
  Vinz

 184. Avatar
  Egghead May 11, 2012 at 11:33 pm - Reply

  De volgende 10.000 kilometer zaten er weer snel op…
  Dus weer op weg naar Den Dolder om m’n R1200RT te laten verwennen met veel TLC…
  Groot onderhoud, 60.000 kilometer.
  De motor op woensdag gebracht, donderdag weer opgehaald.
  Naast de reguliere onderhoudsbeurt is m’n RT voorzien van nieuwe voorschijven+blokken, nieuwe MPR3 voorband en…. yessss….. (paarse) Hyperpro vering ….
  M’n RT stond keurig gewassen klaar toen ik ‘m op kwam halen.
  Nog even de service-indicator resetten en ik kon weer op pad.
  En dan krijg je de ‘waarschuwing’ dat je motor best wel eens anders kan rijden dan dat ‘ie deed…
  Nou meer dan dat zelfs!
  Man, wat rijdt m’n Duitser nu soepel! De verse olieen en weet ik veel wat Kenny allemaal heeft uitgevoerd, maken hem een stuk trillingsarmer en smoother.
  Geweldig om te merken dat er iemand aan mijn fiets sleutelt, alsof ‘ie met zijn eigen fiets bezig is.
  Het regende helaas op de terugreis zodat ik nog niet echt tot een goed oordeel kwam over de Hyperpro’s.
  Vanochtend tijdens mijn gebruikelijke woon-werkroute heb ik maar eens wat gespeeld in de leuke bochten die ik tegenkom.
  En dat merk je dus echt wel: veel minder ‘gepomp’ in de bochten (ik weet geen beter woord), stabieler, rustiger.
  Ja, daar ga ik een hoop plezier aan beleven.
  Kenny, thanks man voor de goeie zorgen aan m’n fiets!
  Tot de volgende keer!

  Egghead

 185. Avatar
  jan May 3, 2012 at 12:06 pm - Reply

  Gisteren bij Kenny geweest, na nina een bot gegeven te hebben is kenny aan de slag gegaan.
  Er is onder andere een voorband en de accu vervangen, ook is mijn zumo op een zeer nette maniet geplaatst.
  Daar de wereld klein is bleek wel dat toen ik bij kenny zat er een collega belde die ik lang niet gezien of gehoord heb.
  Heb een plezierige ochtend beleefd en kom zeker weer.

  Kenny bedankt.

  jan

 186. Avatar
  A Hueskes April 20, 2012 at 5:29 pm - Reply

  Vandaag bij Kenny geweest ik had een abs pomp defect, gelukkig had hij een gebruikte liggen van een schademotor, de rit naar huis ging een stuk veiliger daardoor. Met Kenny heb ik afgesproken zeer zeker terug te komen voor het grote onderhoud voor de winter.Je krijgt bij Kenny veel service voor een meer dan redelijke prijs, en een eerlijk advies.Bij de grotere motorzaken heeft men daar geen tijd meer voor, ik zal dus zeer zeker ter zijnder tijd weer gebruik maken van zijn vakmanschap. Bedankt Kenny.

  A Hueskes

 187. Avatar
  Michel Dubois April 19, 2012 at 12:54 pm - Reply

  Hallo Kenny,

  Na de 80.000 beurt en een verse koppeling rijdt de 1150RT weer helemaal top! Bedankt voor de goede service. Het is de rit vanuit Duitsland meer dan waard gebleken. Motor heeft nog nooit zo mooi gelopen. Graag tot de volgende keer!

  Grtz Michel

 188. Avatar
  Jan Willem April 6, 2012 at 9:08 pm - Reply

  Vanochtend naar Kenny gereden zonder rembekrachtiging cq abs. Dan moet je wel heel hard knijpen om een beetje te remmen.
  De koffie stond gelukkig klaar en daarna aan het werk. Samen al het plastic en de tank van de fiets verwijderd.
  Kenny heeft zeer vakkundig de oude abs/rembekrachtigingspomp vervangen door een 2de handse ex politie pomp.
  Dat is een geluk bij het ongeluk. Nu met de voorrem inknijpen rem de motor op het voor en achterwiel, tot zo ver niets vreemds.
  Trap ik nu de voetrem in, remt alleen het achterwiel. Kan ik eindelijk de voetrem weer gebruiken in de bocht (slepen).
  Dankzij het best mooie weer, een lange route naar huis en veel geremd. En remmen doet ie weer als de brandweer.

  Dank Kenny voor een gezellige ochtend, ik heb weer veel geleerd. Wederom een succesreparatie.

  Jan Willem

 189. Avatar
  Scorpion68 March 30, 2012 at 11:18 pm - Reply

  Vandaag bij Kenny in Den Dolder geweest voor een grote beurt (103.000 km.) aan mijn R1100RT uit ’96.

  Alle olieen, filters en bougies zijn vernieuwd. Dynariem was ook aan vervanging toe. Nieuwe remblokken voor en achter.
  Kleppen gesteld en synchronisatie uitgevoerd. Recyclizer er nu weer tussenuit gehaald. Grip puppies erop en een nieuwe claxon (van Valk motorparts) die ikzelf meegenomen had
  (als service door Kenny) gemonteerd.
  Achtervering bleek ook helemaal niet goed afgesteld te zijn, dus dat ook meteen gedaan.

  Was een leerzame, gezellige dag bij Kenny. Hij neemt er ook echt de tijd voor om alles perfect te doen.
  Op de terugweg merkte ik pas wat een verschil dit allemaal maakte: wat loopt ie nu lekker
  Kenny heeft er weer een vaste klant bij
  Had al veel over zijn kunnen gelezen, en heb het vandaag dus zelf ervaren, hij is dus echt een BMW “guru”

  Scorpion68

 190. Avatar
  Ton March 22, 2012 at 5:22 pm - Reply

  20 maart 2012 bij Kenny geweest, wat een gezellige boel, alleen Nina was af en toe op onderzoek uit en lastig te vinden, maar was ook gezellig met Kenny een beetje de omgeving verkennen.
  Verder mooie nieuwe voorremschijven, nieuwe olie helemaal afgesteld, de complete RS gecontroleerd op eventuele gebreken.
  Gelukkig was er verder helemaal niets te vinden en alles in orde bevonden door de meester.
  Na de proefrit van Kenny en nog een klein emmertje koffie, met een mooie sticker boven de nummerplaat, weer op huis aan met een super rijdende RS.

  Weer een klus geklaard Kenny en bedankt hiervoor, tot de volgende beurt.
  Ik heb in ieder geval ook mijn stekkie gevonden voor de RS en ook dank zij het forum waar MSA diverse malen word genoemd.

  Succes ook van mijn kant Kenny.

  met vriendelijke groet, Ton (oldbmw)

 191. Avatar
  Erik March 18, 2012 at 4:50 pm - Reply

  Vandaag bij Kenny geweest voor een grote beurt. Het was een leuke leerzame dag. Kenny neemt echt alle tijd om je motor goed te verzorgen en dat kon ik op de terugreis zeker merken. Hij loopt veel mooier stationar en bij lage toerentallen geen “gebok” meer. Ik reed op een gegeven moment, zonder dat ik er erg in had, in z’n 3 over een rotonde, terwijl dat voordien absoluut niet prettig was, en ik hem altijd in z’n 2 moest nemen. Kenny: bedankt voor het vertroetelen van de brommeRT de lekkere koffie en tot de volgende onderhoudsbeurt!

  Erik

 192. Avatar
  Rene March 16, 2012 at 2:21 pm - Reply

  14 maart met mijn 1150rt naar MSA voor een grote beurt. Na dit bezoek kan ik mij aansluiten bij de vele uitstekende recenties die eerder over Kenny geschreven zijn.De motor rijdt weer uitstekend en de Hyperpro veren zijn een aanzienlijke verbetering t.o.v. van de standaarmontage.De motor rijdt en remt weer als nieuw.
  Wat bij mij voor verbazing zorgde is dat werkzaamheden, volgens een keurig afgestempeld onderhoudsboekje van Motoport, toch niet uitgevoerd blijken te zijn.
  Door Kenny is de beurt na volle tevredenheid uitgevoerd met 100% resultaat en daardoor weer een 100% tevreden RT-rijder.

  Thanks
  René

 193. Avatar
  Eilert March 2, 2012 at 8:48 pm - Reply

  Via het RT forum ben ik bij Kenny terecht gekomen.

  Gisteren geweest met mijn nieuwe aanwinst: Een BMW R 1100 RT uit 2000 met “slechts” 23.000 km op de klok. Er moest echter veel aan gebeuren. De motor kreeg een grote verwenbeurt met alle olieen en filters. De ABS is gereset, er zijn nieuwe remblokken voor op gekomen en heeft hij nieuwe sloffen gekregen. En je hebt de motor weer top afgesteld. Daarnaast, om het feest compleet te maken, een setje Hyperpro veren (De terugreis was dag en nacht verschil met de heenreis: een superstrakke wegligging). En wat een verschil met de nieuwe V-stream ruit die er nu op zit! RVS schroeven in de kuip, grip puppies aan en een waar feest om naar Friesland terug te rijden!

  Beste Kenny, je hebt met liefde en passie gewerkt aan mijn motorfiets! Echt super, in een “huislijke” sfeer aan de koffie en kijken hoe vakkundig aan je motor wordt gewerkt!

  In de zomer maak ik een afspraak voor de Xenon voorlamp en ik neem een bot voor de hond Nina mee!

  Je hebt er een vaste klant bij!

  Thanx man! Eilert

 194. Avatar
  Erik (Amersfoort) January 20, 2012 at 3:17 pm - Reply

  Hey Kenny,

  Na de grote beurt rijd m’n R1100RT weer helemaal top. Lekker soepel en schakelt weer formidabel!
  Dank voor de tips (bandenspanning!) en de koffie. Tot gauw voor een setje nieuwe banden.
  gr Erik (Amersfoort)

 195. Avatar
  Anthony December 16, 2011 at 8:03 pm - Reply

  Kenny,

  mag ik je nogmaals danken voor de gezellige en informatieve dag. De grote beurt op mijn 1200RT was meer dan een beurt voor de motor alleen; je hebt ook mij verwent met al de extra informatie. Ik ben weer een stukje rijker nu de motor er weer tegenaan kan de komende maanden. Je hebt er nu alweer een vaste klant bij!

  Op naar de 90.000 km en dan sta ik weer voor je deur! Dan gelijk maar wat extra’s laten doen (cilinderbescherming, wellicht de koffers opnieuw laten spuiten en wat al dan niet meer nodig is).

  Tot snel!

 196. Avatar
  Martijn September 22, 2011 at 12:36 pm - Reply

  Mijn BMW R850R op aanraden van een nadere BMW rijder naar Kenny gebracht.

  Naast de grote beurt zou hij mijn ex-politiemotor voorzien van een andere tank en ander voorspatbord, nieuwe oliekoelers.

  Het resultaat is fantastisch! Niet alleen ziet de motor er geweldig uit, de rijeigenschappen zijn verbluffend. Ik wist niet dat dat er nog inzat. Wat een heerlijk strakke fiets. Ik ben er bijna niet vanaf te krijgen, wil alleen nog maar rijden. Kenny stelt een motorfiets af met de precisie van een straaljagermonteur!

  Bovendien is het een geweldige vent die echt interesse heeft in z’n klanten en zichtbaar geniet van zijn werk.

  Ik ben klant voor het leven!

 197. Avatar
  beemerrichard September 13, 2011 at 9:56 pm - Reply

  Vandaag de hele dag met Kenny doorgebracht.
  Het volgende met mijn R1200RT laten doen.
  Hyperpro progressieve veren.
  Grote Nulbeurt.
  Cardanolie,versnellingsbakolie en remolie vervangen.
  Verder grote beurt natuurlijk.
  Dynamoriem.
  Kleppendeksels zwart gespoten.

  Was een supergezellige dag en Kenny geholpen met sleutelen.
  Heerlijke service en supergezellig met Kenny.
  Het is iemand met kennis en charisma.
  Het is een vriend die je graag aan je motor laat sleutelen.
  Voor mij en mijn motor is hij een super vriend.
  Dit is nou een zaak waar je terug blijft komen.
  En aangezien mijn motor makkelijk 300.000km kan lopen zal ik nog vaak terugkomen.
  Dat het een uurtje rijden is naar Kenny is totaal geen probleem voor mij.
  Ik kan iedereen Kenny aanbevelen.
  Voorlopig ben ik klant voor het leven. Zal maar zeggen lang leve de kleine ondernemer. Die weet nog wat een klant is.
  Hier ben je geen nummer maar een klant/vriend.
  Kenny, heel hartelijk dank voor de gezellige dag en de super samenwerking.

  many thanks for all the good work and friendship.

  Regards,
  Beemerrichard

 198. Avatar
  Han May 21, 2011 at 5:01 am - Reply

  Bijzonder fijn adres, tijd en kennis worden samen gedeeld, kijk dat is nou die ouderwetse service en liefde voor onze motoren die wij zoeken.
  Iedere hobby kost geld maar daar geniet je dan ook van, de meer dan redelijke prijzen van MSA ondersteunt jou om je hobby te kunnen blijven doen. Ook al is het omrijden of iets verder weg, je mag zeggen dat als je jouw motor liefde gunt gun jouw motor dan Kenny.
  groet,
  Han

 199. Avatar
  Jaap May 19, 2011 at 8:41 pm - Reply

  Alles wordt je uitgelegd; waarom dingen wel/niet worden gedaan, wat de voor- of nadelen zijn, waar je extra op moet letten, noem maar op.
  Ik heb absoluut geen verstand van motoren, maar geniet ervan wanneer iemand zo met liefde voor zijn vak werkt.
  De prijzen zijn goed en duidelijk, vooraf bekend. Ik ben gewoon trots op mijn MSA-sticker !!

  Oja enne…. de koffie smaakt uitstekend !

  Groet,
  Jaap

 200. Avatar
  Ron May 12, 2011 at 8:24 am - Reply

  Kenny heeft mijn motor onder handen genomen, het is een klassieke Yamaha Venture Royal. Ik kan iedereen Kenny aanraden, voor mij is hij een echte monteur en geen vervanger. Met bloed zweet en tranen heeft hij mijn motor gerepareerd. Toen ik hem ophaalde en naar huis reed leek het wel of ik net bij de dealer weg reed met een nieuwe motor, maar dan 28 jaar geleden, want zo oud is hij. Kenny heeft werkelijk mijn motor met liefde voor zijn vak onderhanden genomen.
  Kenny nogmaals bedankt, en tot de volgende beurt van mijn motor.

  Groetjes Ron.

 201. Avatar
  Paul van Stekelenburg April 29, 2011 at 9:38 pm - Reply

  Hallo Kenny, mijn R1200RT rijdt weer als nieuw !!!

  Op 28-April gisteren dus.

  De nieuwe remschijven en blokken tesamen met de nieuwe Michelins PR3 in combinatie met een uitgebreide grote beurt geeft ons weer een goed en veilig gevoel. Vandaag de remmen al goed getest, omdat een Mitsubishi een tractor inhaalde in een onoverzichtelijke bocht, en ik tegemoet kwam, het ging net goed met zijn 3’n naast elkaar. Opgelucht dat je weet dat je motor in goede conditie is !!

  Tot over 10000km !!

  See you Paul

 202. Avatar
  Ab Hartzema April 27, 2011 at 8:13 am - Reply

  Hallo Kenny,
  Even een reactie op de grote onderhoudsbeurt van mijn R1150RT op 13 april j.l. Op de terugweg in Ijsselstein nog even een nieuwe staafbobine laten zetten (die jij niet voorradig had)en toen terug naar Heemskerk. Goh, wat een verschil, de motor loopt als een tevreden naaimachine. Ik heb, gesteund door het vreselijk mooie weer van de afgelopen weken inmiddels met veel plezier 1500 km afgelegd. Tijdens de grote onderhoudsbeurt veel geleerd en genoten van jouw vakmanschap en je gedegen kennis van met name BMW motoren. Verder vind ik dat de prijs/kwaliteit die jij levert perfect in verhouding ligt tot wat diverse andere “tassenknippers” mij wel eens gepresenteerd hebben.
  Bedankt voor de leerzame en gezellige dag en tot de volgende onderhoudsbeurt.
  Groeten Ab

 203. Avatar
  Ton Eppenhof April 8, 2011 at 9:28 pm - Reply

  Hoi Kenny
  De MPR3 die je gemonteerd hebt is een grote verbetering. Ik heb nadat ik het wiel gemonteerd had nog even gereden en deze band voelde meteen al goed aan. De motor heeft nu geen last meer van lengte richels in het wegdek. En stuurde ook al fijner de bocht door.Bedankt en tot ziens. En de koffie was weer lekker.
  Groetjes Ton

 204. Avatar
  Paul van Stekelenburg March 13, 2011 at 1:00 am - Reply

  Hallo Kenny, het was voor mij vandaag een zeer leerzame dag. De xenon verlichting is perfect. En de poetsbeurt die ik gegeven heb, maakt de motor als nieuw. Binnenkort maken we een afspraak voor een grote beurt. Prima service en tot ziens.

 205. Avatar
  Eddy Beumer March 9, 2011 at 10:09 pm - Reply

  Ik heb 2 weken geleden de motor bij Kenny laten afstellen. Nu twee weken later en natuurlijke de nodige kilometers is en blijft het een genot om met mijn BMW R1150RT rond te rijden. Motor loopt echt geweldig.Abs pomp en remsysteem afgesteld en voorzien van nieuwe remolie.Het is een genot om iemand zo aan het werk te zien met liefde voor het vak.
  Prijs en kwaliteit zijn perfect.Wat kan ik nog meer zeggen? Gewoon waar voor je geld!!!!!!!!!!!!!!
  Kenny bedankt en tot de volgende onderhoudsbeurt.

  Grtz Eddy

 206. Avatar
  TonEppenhof February 27, 2011 at 3:12 am - Reply

  Op de 26ste voor het eerst bij Kenny geweest. Natuurlijk voor die sticker omdat dan je motor nog beter rijd. Nee grapje hij heeft de nokkenaskettingspanner vernieuwt.Ik kan dat ook zelf maar ik zou Kenny maar ook Rob ontmoeten die dag en het was gewoon gezellig de koffie smaakte goed en Kenny is iemand die de ouderwetse goede service nog kent. De motor liep natuurlijk nog beter naderhand en eigenlijk had ik niks anders verwacht na alle goede reacties op het forum maar ook hier.
  En zelf geloof ik dat ik wel echt iemand ben die voor de garage niet de gemakkelijste is. Het was een fijne middag het gezelschap was goed lekker gekletst en de reparatiekosten gewoon netjes.
  Ik ben niet echt iemand die snel reklame maakt maar ik ga zeker terug naar Kenny.
  Ik moet zeker zeggen dat zijn werkplaats er super uitzag. Ik zou er zo willen beginnen als mijn rug er niet anders over dacht. Heerlijk zo’n middag tussen de motoren weer. Verder wens ik je alle succes Kenny. Komt zeker goed .

  Met vriendelijke groet Ton1959

Leave A Comment