“Bij ons kunt u een aankoopkeuring doen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.”

AANKOOPKEURING
Heb je een beslissing genomen om een tweedehands BMW motorfiets te kopen? Gefeliciteerd, want het is een waardevast merk met een reputatie die voor duurzaamheid en kwaliteit staat. En nu is het zover. Je hebt er een op het oog en je wil een testrit maken. Vergeet niet dat het heel belangrijk is om in deze fase de aankoopkeuring te laten doen. Veel BMW rijders hebben de weg naar MSA gevonden voor de aankoopkeuring.

WAAROM EEN AANKOOPKEURING ?
Uiteraard gaat het om je veiligheid en is het een bescherming van je investering. Je wilt immers een goede motorfiets kopen. Het is mogelijk dat de huidige eigenaar niet eens op de hoogte is van verborgen gebreken. Denk bijvoorbeeld aan een defecte schokdemper. Zo’n mankement kan erg duur zijn en is zeker een gevaarlijke veiligheid kwestie. Het kan heel goed zijn dat je na afloop van de inspectie van de aankoop afziet, of dat er verder onderhandeld moet worden over de prijs en/of reparaties. Je staat in ieder geval sterker in je schoenen met een keuringsrapport.

WAAR BESTAAT DE KEURING UIT?
Bij MSA hebben wij in de afgelopen jaren vele BMW’s onder de loep genomen. Met onze ervaring hebben wij een inspectielijst samengesteld met meer dan 40 belangrijke controlepunten. Deze lijst vormt de basis voor een goed inzicht over de huidige toestand van de motor en de problemen die er eventueel aan zitten te komen.

Je bent erbij tijdens het proces dat minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur duurt. Tijdens de inspectie heb je ruim de gelegenheid om vragen te stellen en adviezen te bespreken. Na afloop krijg je de inspectie-checklijst met bevindingen mee.

HOE VRAAG JE EEN KEURING AAN?
Neem zo vroeg mogelijk in het traject contact met ons op en maak een afspraak. Je brengt de motorfiets naar onze werkplaats in Ede. Hier beschikken wij over alle middelen om de inspectie grondig te doen.

Klik hier om een afspraak te maken