De fantastische kwaliteit van Hyperpro

Wereldwijd is Hyperpro de toonaangevende producent van progressieve vering en dempingproducten voor motorfietsen. Waren voorheen de stuurdempers de meest bekende producten, tegenwoordig is Hyperpro gekend om de uitstekende oplossingen voor de motorfiets met schokbrekers, veren en stuurdempers.

 

Ook is het verlagen van de motorfiets een “hot item”. Hyperpro ontwikkelt de producten met de hoogste zorg voor een groot aantal motorfietsen van oud tot jong, van straat tot race motorfietsen. Bijna al onze producten worden geleverd met een progressieve veer. Niet alleen zijn wij overtuigd dat dit de beste oplossing is voor uw motorfiets, onze klantenkring bevestigt dit ook keer op keer. Daarnaast bewijst een remtest dat de Hyperpro vering ook zorgt voor veiligheid. Een motorfiets welke uitgerust is met Hyperpro progressieve veren hebben een remwegverkorting van maar liefst 15% ten opzichte van dezelfde motorfiets, maar dan uitgerust met standaard lineaire veren. Nog meer voordelen… ook de prestaties van de motor verbeteren aanzienlijk met de progressieve veren bij onregelmatigheden in de weg, kleine hobbels, minder en betere slijtage aan de banden!